Hsret1234 Kızlar son adet tarihime göre 27+3 günlük hamileyim ama bugün doktora gittiğimde 28+5 olduğunu söyledi. Şimdi ben hangisini baz alcam
Cmuge Hsret1234 benim de 2 hafta önde gidiyor doktorum onu hesaba almadığını söyledi son adet tarihinin ilk günü olarak hesaba aldığını söyledi bende 35+0ım
Busakturk Hsret1234 doktor sana hangi tsrihi soruyorsa ona göre yani ilk bu zamana kadar hesapladıgın tarihe göre bebek bu kilo gelisim öndede olabilir geride bu senin haftanı degistrmez doktorm hep der 1e giden bi cocuk 25 kiloda olabilir 35 kiloda ama ikisi de aynı yas ve aynı zekaya sahiptir diye yani kilo vs haftasını degistrmez
Nili4321 Benim bebeğim de 13 gün önde gidiyor. Burada bazıları bebeğin gelişimine yani ultrasona göre bazıları ise son adete göre diyor kafam çok karıştı.
Nuranca Ben de 25 de gittim 26 yla uyumlu çıktı 29. Haftada gel dedi, hangisine göre randevu alsam bilemedim. Adet tarihine göre 29. Haftaya aldım inşallah doğrudur
Busakturk Nuranca uyumlu cıkana degil em basta örnek veriyorum 10 subata göre takip ediyosanız suandada odur bebekler dogana kadar haftası ileri geri olabilir hızlı kilo alma yavas alma gibi günü gününü yakalayadabilir
NurKaptan Banada bir hafta geride olduğumu söyledi 27+5 normalde 26+5 gözüktüğünü söyledi ama bir sıkıntı olmaz bu şekilde giderse 3 800 kilo doğcakken 3 kilo doğar dedi