Ogretmen_17 Arkadaşımda ıslak kek yedim sosu da oldukça fazlaydı. Sosunda çiğ yumurta olduğunu düşünemedim 😔 toksoplazmadan çok korkuyorum. Test yaptırmam gerekir mi acaba ? Benzer durum yaşayan var mı
Nili4321 Ogretmen_17 bende alışkanlık var kek yaparken o çiğ hamurdan illa yiyeceğim parmağımı batırıp yerim canım çok istiyor. Bir şey olmaz bence
Karbaby Ogretmen_17 ben de aynı şeyden tedirgin olmuştum ama market yumurtasıysa zaten kontrol edilmeden paketlenmiyor büyük ihtimalle sıkıntı olmaz
Minigiim-vebenn52 Birbahargunu markette satılan mayonezlerden bişiy olmuyormuş içeriğinde pastörize yumurta yazıyor çiğden değilmiş
Ozik Tencerede suffle çok yapardım son bir aya kadar. Malum tam pismez cıvık kalır biraz içi. Bir sıkıntı olmadı şükür.
Bsr_0 Daisy0000 😄😄 sizin konuşma şekliniz çok hoşuma gidiyo profiliniz de öyle her gördüğümde güldürüyosunuz Allah da sizi güldürsün inşallah 🥰😄🌸
Minigiim-vebenn52 Ogretmen_17 sosunda çiğ yumurta mı varmış çikolata sosunda mı ? O nasıl oluyor şaşırdım 😂
Ogretmen_17 Minigiim-vebenn52 Arkadaşım olduğunu söyledi. Kendisi nasıl bir tarifle yaptı bilmiyorum 🤷♀️ ben hiç yapmadım daha önce ıslak kek
Karbaby Melike_4949 evet keki yaparken unu koymadan bir miktar ayırıyorsunuz sonra çikolata ekleyip onu sos yapıyorsunuz orijinal tarifte. Ben de hamilelikte yedim ama sorun olmadı.
Mevludealtungok Ogretmen_17 bence korkma çiğköfte salam sucuk yemek zararlı diyorlar ama hepsini aşerdim ve yedim hatta sushi yedim 2 3 tane aşermekten yada yiyememekten daha kötğ gelmiyor bana testi olduğunu ilk defa duydum testin adı ne nasıl isteyebilirim doktordan 32 haftalık oldum
snysngn Ogretmen_17 bende yumurtayı rafadan severim hatta çig gibi tam rafadan bile dgl yani. hepte öyle yerim