Eesrakkaya 40+1 sancı vs yok doktor pazartesiye kadar doğurmazsam pazartesi yatış vereceğini söyledi yani 40+3 de yatış verip suni sancı ile başlatmayı düşünüyor size doktorunuz neden yatış vermiyor bu haftalar artık bebek için tehlikeli maalesef
pinkkk77 Eesrakkaya benim doktorum 41+3 e kadar bekliyorum dedi daha sonra da eğer gelmezse zorunlu yatış yapıcam dedi bebeğin hareketlerini takip ediyorum bide 2 günde bir nst çekiliyorum ama hiçbir belirti yok ya 40+4 olduk tık yok
Cigdemtrnn pinkkk77 40+2 bizdede tık yok bomba gibiyim 😅 her şeyi de yaptım yer silme yürüyüş egzersiz çaylar hurmalar duşlarrrrr. Aksi gibii bebek bir de duruş değiştirdi baş gelişti yan duruşa geçti🥶 bir de döndürmekle uğraşıyoruz
pinkkk77 Cigdemtrnn ya bişey diyim mi galiba biraz kasıyor muyuz ? Ondan mı böyle oluyor ? Bugün onu düşündüm akışa da bırakamıyorum ki aksi gibi 😂😂 bende öyleyim onu iç bunu ye yer sil bilmemne
Eesrakkaya pinkkk77 benim de 41+3 olucak pazartesi yanlış yazmışım 40 haftayı geçtim benimde bu pazartesi yatış olacak şuan 41+1
Kuzeyguney Eesrakkaya banada 41 e kadar bekliyoruz dedi pazartesi gidicem Umarım daha da bekletmezler
Eesrakkaya pinkkk77 evet suni verecekler çünkü kendi sancım hiç yok dua edin normal istiyorum pazartesi yatışşş 🤪❤️
Kuzeyguney Eesrakkaya ne dediler sana pazartesi gel yatış mi yapalım dediler ben 40 haftalıkken gittiğimde istedim beklemek istemedim 41 e kadar bekliyoruz dediler gel pazartesi yatış yaparız demedi tabi
Kuzeyguney Eesrakkaya 41 hafta oluyorum pazartesi doğum çantamı alıp gidicem umarım elim boş dönmem daha bekliyecek gücüm yok
pinkkk77 Eesrakkaya hadi hakkında en hayırlısı olsun çok kolay bir doğum olsun daha sonra buraya yazar mısın tecrübeleriniiii
Eesrakkaya Kuzeyguney pazar günü doğurdum kendi sancımla 🥹 normalde bugün suni vereceklerdi 41+2 bebiş kucağımda❤️
Ayseee60 Tugceliko-19 size etki etmemiş olabilir bilimsel bir gerçek sizde etki etmedi diye değişmez. Birtek hurmada ki ve erkek sperminde ki bir madde varmış açılmayı o sağlıyormuş araştırın
Tugceliko-19 Ayseee60 bilimsel bir gerçeğin ben de etki etmemesi tuhaf valla ilginç bir bünyem var demek ki 😂