iremkayaaaa Ben şuan 4.haftadayım bu hafta içerisinde kese görür müyüm doktor muayene gitsem acaba yoksa biraz daha mı bekleyim
1palyaco iremkayaaaa bende üç gün sonra muayeneye gideceğim kendi hesabıma göre 5haftalık olmuş olacak inşallah o şekilde ilerlemiştir . Ultrason ile bakılacak bende merak ediyorum görür müyüm diye inşallah görürüm 🤲🏼🌸
MerVedatt 1palyaco 35 günlükken kalp atışı diye gittik kese gördük sadece on gün sonrası da kalp atışı
Esraalic 1palyaco 6. Hafta da gitmiştim doktor baktığında 5 +4 dedi. O zaman kese vardı ama bebek görünmüyor su anlık dedi 15 gün sonraya randevum var 8 haftalık olacak inşallah kalp atışını duyarız 🥰
iremkayaaaa 1palyaco Normalde beta hcg değerine göre yani artışına göre değerlendiriyorlar kese görünür mü görünmez mi, sizin kaçtı betanız acaba bende sizinle aynıyım sanırım haftada 🤭
1palyaco iremkayaaaa küsürlerini tam hatrlamıyorum ama ilk kan 25 Ekim 32 - 26 Ekim 55 - 30 Ekim 392. Daha da vermedim 🙄 7Kasım da randevum var belki birde o gün sabah veririm. Sizin betanız kaç? 😇
iremkayaaaa 1palyaco ben daha yeni verdim dün verdim 93 çıktı öyle öğrendim zaten hamileliğimi🤭 2 gün sonra yine gel demişti yarın yine gidicem betama bakılacak hafta içi de duruma göre muayeneye gidicem 🤲🏻😍
1palyaco iremkayaaaa ayy ne güzel sağlıkla ilerler inşallah gebeliğimiz ve sağlıkla kucağımıza alırız 😍🌸