Frmfrm Liyamm1 umarım öyledir çok tedirginim ilk tecrübem ve süreç nasıl bilmiyorum o haberi almayı çok isterim. ❤️
1palyaco Kitapkolik660_ maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸 karından mı göründü kese vajinal mi ?
1palyaco Frmfrm inşallah gebesinizdir 🌸 kan verin bu süreçte de yemenize hareketlerinize dikkat edin inşallah hayırlı olan istediğiniz haberi verirsiniz bize 🌸
Frmfrm 1palyaco çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için erken verip umutsuzluğa kapılmak istemedim sonuç aldığımda mutlaka haber veririm buradan. 💐
Sevo-123 4 haftalıkken gittiğimde kese görülmüştü bu hafta kontrole gittim 2 hafta sonra çağırdı inşallah kalp sesinide duyarım
evrimdogan Frmfrm son adet tarihimize kadar aynıyız betam 5000 çıktı ve hamileyim kese var henüz bebek için haftaya gelin bakalım dediler hayırlısı olur inşallah ,tüm anne adayları için de hayırlısı olsun
Frmfrm evrimdogan geç döllenme olabiliyormuş bakalım ben de pazartesi vereceğim tekrar beta siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
1palyaco Cankuss35 ya çok güzel darısı tüm isteyenlerin başına inşallah 🌸 sağlıkla kucağımıza da alalım 🌸
Yaso2110 1palyaco 5+1 de dün gördük. Haftaya kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin 🙂🙏🏻