Aydannx tgbmerve seninle konultuğum günün sabahı gitmiştik zaten 😅 burda kese muhabbeti olunca ben 2 hafta önceki yaşadığımı anlattım işte bu gittiğimde önde gidiyorsun dedi 😅
tgbmerve Aydannx teyzesiii kalbi atiyor kese boyutu yazmıyor bu sefer 5.3 mm olmuş miniğim , ağlaya ağlaya bir hal oldum Dr da mutluluktan
1palyaco Zehrakayya merhaba keseyi gördük bebeği henüz görmedik . 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum kalp atışını da duyarım diye .
Zehrakayya 1palyaco inşallah onuda görürsünüz kalp atışını da duyarsınız içinizi hep ferah tutun bol bol dinlenin rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
minikos Bende 6+3 oldum beta değerim 1779 çıktı henüz doktora gitmedim kalp atışı ve kese vs bir arada göreyim diye kaçta gideyim sizce
1palyaco minikos ben 5de gittim tam keseyi görebildik sadece . Ama bu kişiden kişiye değişebilir sanırım . 7 8gibi falan gidin bence hem kalp atışı da duyabilirsiniz 🌸 bende 7gibi gitmeyi düşünüyorum hem bebeği görmek hem kalp atışını duyarım düşüncesiyle .
Aydannx tgbmerve Ayyy o kadar mutlu oldum ki Allah sağ Salim doğmayı nasip etsin ❤️ artık düşünmek yok bebeğin seninle olacak 🥰 kaç haftalık oldun 🫶🏻
1palyaco DilanDelal bende 5de gittim kese gördük . 7haftalıkken tekrar gideceğim inşallah bende ozaman görürüm sağlıklı bir şekilde 🌸