Eminer Serpilataman ben sana önereyim 12.cd nafiz körez devlet hastanesinde coşkun ümit bey var ben gidiyorum cokta mmnunum
Mirage06 ozgecg biz paket almıstık 3900tlye Şimdi ne kadardır bilmiyorum. 11 muayene bütün testler ve dogum var içinde. Sadece 15 tl muayene farki veriyoruz.
Serpilataman Çok iyi benim gittiğim doktor pek ilgili değil gibi geldi bana bir de sadece muayene 135₺onun haricinde dün kan testi istedi 270 lirada onlar tuttu şu an plansız bir hamilelik olduğu için hekim araştırma vaktim olmadığı için mecburen gittim ama araştırıyordum sizin dediğiniz doktora giderim inşallah birdaha ki kontrolde
ozgecg Serpilataman koru ya ilk hafta bende gitmiştim fakat memnun kalmadım. Levent bey sağolsun ilgileniyor. Telefonla geri dönüş yapıyor. Maddiyata dayalı konularda imkan doğrultusunda yol çiziyor. Pazar günleri de çalışıyor
Mehtapp06 Ben Sincan lokman hekime gidiyorum ama çok yeniyim doktor ve özel hastanelerin doğum paketlerini araştırıyorum.
Serpilataman Eminer canım ben ilk hamileliğimde oraya gidiyordum hiç risk falan var demediler kanamam oldu hiç ilgilenmediler ve sonunda bebeğimi düşürdüm tabi düşeceği varsa düşer ama o günden sonra o hastaneye gitmemeye yemin ettim
Eminer Serpilataman bence doktordan doktora fark var ben ordaki sadece coskun bey icin cok iyi dedim yokss gercekten acilde bende kanamamdan gittim kadin dedikodu yapcam die ilgilenmedi ama kendi doktorum cok cok iyi
Damlayaz Serpilataman ilk gebeliğimde nafiz körez hastanesinde aynı şeyi yaşadım.. ne düşük için iğne nede ilaç verdiler kanamam olunca..
Serpilataman Eminer işte her an kendi doktorun olmuyor malesef her hangi bir acil durumda denk gelmiyor o yüzden gitmiyorum bende