1MutluAnne11 semakayaa 23+4 ten selam canım 🖐️ hala büyümedi yani küçücük bi göbüşüm var onu seviyorum onunla konuşuyorum kilolu olmama yoruyorum onu da ☺️
Deletedmom_116 semakayaa büyümesine daha var ama büyümesinde😂😂Çok zorlar gerçi küçükte kalmasın çok zorlar ben doğuma olmayan gobegimle gittim ebeler dalga geciyodu
busduuk1914 semakayaa 15. Haftadayım 5 aylık hamile gibi karnım çıktı 🥹 benim fazla etken çıktı bence
Bebeklerim1228 17+5 günlüğüz bizde karnım 6 aylık gibi gören şok geçiriyor 😂 ilk hamileliğimde karnım 6.aydan sonra çıkmıştı bunda 2 aylıkken görünmeye başladı artık ters dönmüş kaplumbağa gibiyim daha bunun 4.5 ayı var 😂
momqq Bebeklerim1228 ahaahaah 😁😁 bende öyleyim Allah’tan bol giyiyorm da belli olmuyor yoksa bune dicekler daha 16 haftadan 😁😁
Elffth_2017 Bebeklerim1228 bende aynı göbeğim çıktı daha 2 aylık normal de sabah kalktığımda göbeğim inmiş oluyor bunda inmiyor
Burcu__0506 Benm göbüşden dolayı 4 aylık hamile gibiyim ve daha 5+2 haftalıgız 😂😂 gören diyor ne çabuk karnın büyüdü bende o göbek diyorum
annelik_4 Burcu__0506 bende gebelikten önce kiloluydum 70 kg 1 aylık hamileydin çok şaşkındim 1 aylık bebekte böyle göbek olur mu diye sonra düşündüm bu benim kilom dedim 7.haftaya girince o kilolar göbek gitti bulantıdan yemek yiyemiyorum 3 aylık oldum ne göbek var ne bsy😂
Bebeklerim1228 momqq hep evdeyim hep pijamaylayım o kadar rahatım valla 😂 artık dar paça bile giyemiyorum daralıyorum resmen eşimin dolabına musallat oldum napıyım ama 🤰😂
busduuk1914 Elffth_2017 evet ilk benim, ablamdan falan biliyorum hepsinin 5 aydan sonra çıktı ben çok şaşırdım o yüzden
momqq Bebeklerim1228 aynen bende öyleyim gezmeyi dışarıyı çok seven benn smdi biraz fazla durdum mu hemn eve gelmk istiyrm raht rhat giyinip kendimi kanepeye atiyorm 🤷🏻♀️😁
Burcu__0506 annelik_4 ben 45 kiloyum canım sadece göbeğim var kilom da yok 😂😂 normalde yatınca düz olurdu ama şimdi yok olmuyor 😂
Bebisbg34 semakayaa 21+2 deyim canım bendede hala öyle göbek yok dısardan asla bellı değil😅ckk araştirdim cok sordum ılk gebelıklerde normal diyolar ama bunyeylede alkalı tabı
canss_96 29+2 olduk bugn sağlık ocağından çağırdılar rutin eve kontrolü için hiç belli olmuyor sana otobüste dolmuşta yer vermiyolardır diyede dalga geçti o kadar belli olmuyor ama bebek toplamdada 9 kilo almışım