Bsss Yumurtlama gününün dışında beraberlik oluştuğunda hamile kalma ihtimali oluyormu , yumurtlama gününü kaçırdım
tugcesakzci Bsss yumurtlama günü dışında da gebelik oluşma ihtimali var fakat çok çok düşük. Yumurtlama gününden 5 gün önceye kadar falan ilişki yaşadığınız da ihtimaliniz yüksek fakat geçirdiğiniz de daha düşük.
Hdeniz61 Bsss yumurtlama günü haricisinde boşa kürek çekmiş oluyorsun maalesef. Kadın yumurtası 12 -24 saat arası yaşıyor. Erkek spermi de 24-72 saat arasında yaşıyor. Dolayısıyla yumurtlama gününde 3 gün önce ve 3 gün sonrasını iyi değerlendir .
1998_irem Bsss beeeen👌🏻 canım ben yumurtlamadan önce hamile kalmışım, bu ay ilk defa regl biter bitmez değerlendirmiştik ve tutmuş🤣
Nesfur41 Bsss Tabikiii olur o ay geç yumurtlarsın olur ben adete 3 gün kala hamile kaldım geç yumurtlamışım 😂😂😂
Babybal123 Tabiki olabilir herkes 14. Gün yunurtlayacak diye bir kural yok mesela benim bir hafta geç döllenme oldu
Hdeniz61 1998_irem yumurtlama her zaman adetin 14. Gününe denk gelmiyebiliyor. Kişiden kişiye bünyeden bünyeden farklılık gösteriyor. Yumurta olacak ki sperm döllesin. Demekki adet bitiminde yumurtlamışsın. Yumurtlama olmadan hamile kalmak imkansız . Öyle olsa adet görmeyen menopozlu insanlar da hamile kalır 😂
Hdeniz61 Bsss ben ovulasyon testi ile hamile kaldım . Yumurtlamayı yakaladığım günü ve sonrasını değerlendirdim tek seferde hamile kaldım.
Bsss 1998_irem çook doğru diyorsunuz geçen ay dikkat ettim tam yumurtlama gününe getirdim çok umutluydum olmadı bu ay akışına bıraktım
Hdeniz61 1998_irem öyle akışına bırak zaten stres de çok etken. Ben 6 ay denedim olmadı. İşten çıktım 1 ay evde kaldım kafam rahattı . o ay oldu bebiş . Ama o ay ovulasyon test ile yumurtlamamı da takip ettim 😊