xxR4bia kızlar selam, ben bezi sleepy bio natural almayı düşünüyordum dün akşam hepsi burada da molfixte ikinciye %50 indirim olduğunu görünce onu almaya karar verdim, molfix kullanan var mı ya da kullanmayı düşünen
Busraakay_26 xxR4bia ben bir kere kullanmıştım onda da memnun kaldım molfix sende sarı paket varmış ben bilmiyorum açıkçası ama onun daha iyi olduğunu söylüyorlar normalde bebem natural kullanıyorum hiç çiş de taşma yapmadı kaka da da taşma yapmıyor
serapbttl xxR4bia oğluma ilk bio naturalle başladım çokta memnundum sonra artan fiyat sebebiyle bir çok marka değiştirdim en son molfixte kaldım yenilenmeden önce çok güzeldi yenilendi eskisi gibi değil şimdi 2.ye hamileyim açıkcası sleepy bio natural yada ecologic ile başlamayı düşünüyorum molfix yeni seride ilk zaman için kazalar fazla olabilir gibi geliyor 😔
xxR4bia Busraakay_26 evet canım sarısı pure soft olarak geçiyor benim aldığım mavi klasik paket, inşallah sorun yaşamayız ya memnun kalmanız sevindirdi
Deletedmom_116 xxR4bia mavi klasik paket yeni nesilelrdense pişman olursunuz bı kere çiş yapmada koku yayiliyo Ben ekonomik paketini aldım öncekilerden memnun olunca paket bitmedi bir tyrku en son kalanları soba tutkwstirirmen kullanıyorum😂😂
serapbttl xxR4bia oğlum şuan 26 aylık ve neredeyse 1 senedir molfix kullanıyorum yani ilk çıktığı günden beri kullanıyorum yeni seriyi cirtlı olarak kullanıyorum hatta külot olanda daha çok şikayet var 🤦🏼♀️
Deletedmom_116 Fasi aynen sızma şoyle yapiyo aşırı çok dolar ve güzel baglanmazsa o şekilde yapıyor sadece oda normal
serapbttl xxR4bia çünkü yaşadığım yerin imkanları sınırlı istediğim an her markayı bulamıyorum ulaşabildiklerimden içlerinde en memnun kaldığım bu 1 ay öncesine kadar ebebek bile olmayan bir yerdi kargo 4 5 günde geliyor oda evime gelmiyor Migros’larda beden sıkıntısı oluyor durum böyle olunca sık değiştirmek gece çok su içtiyse sabah hemen değiştirmek gibi kendimce çözümler buldum ama sorunsuz mu hayır değil bazı durumlarda mecbur kullanıyorsunuz kötünün iyisi ve şartlar gereği 😔 şimdi doğum için ailemin yanına gidicem imkanlar var ve dediğim gibi sleepy alıcam dönünceye kadar memnun olduğumdan devam edicem 🙈
xxR4bia Deletedmom_116 bu bebek bezleri bebekten bebeğe değişiyor sanırım, tüm anneler ikiye ayrılmış durumda bir kısmı çok iyi çok kaliteli diyor yeni seri için diğer kısım çöp diyor anlayamadım valla 😅
Deletedmom_116 xxR4bia bebekten bebeğe değişmez ya Bı kere çiş yapınca direk kokusunu saliyodu bittiremedim çocuğuma yazık dedim baya kaldı soba yakıyorum onlarla😂😂😂 yeni seri gerçekten berbat yeni diyenler eski pakete denk gelmişlerdir 😂😂
xxR4bia Deletedmom_116 site yorumlarını kastediyorum, herkese farklı ürün yollayacak halleri yok ya 😂😂