Yenianneperci35 Merhabalar arkadaşlar🌸 Haftadayız:) başından beri özel hastane takipliyim. Özel hastanede kendi doktorumda doğum yapmak istiyorum tabii nasipse 🙏🏻 Ancak Bir de şehir hastanesine gideyim dedim alırız ama sana eğer sezeryan istersen onun garantisini veremem dediler. Tabii istisnalar dışında bebeğin kilosu, konumu, çatı darlığı vs gibi… bunun dışında sezeryana almıyoruz kotamız var dediler. Böyle bir durumla karşılaşan, duyan var mı?
PrensinibekleyenAnnee Yenianneperci35 kotayı bilmiyorum ama ilk doğumsa sezaryan almıyorlar bir risk yoksa
myangelson Yenianneperci35 kota hiç duymadım ama devlette zorunlu olmadıkça sezaryene alınmıyor onu biliyorum normal doğum için zorluyorlar genelde en son çare sezaryen. kotayi duyunca şaşırdım şuan 😅🤷🏻♀️
Yenianneperci35 myangelson ahhh böyle duyunca da insan korkuyor ya🙈 gerçekten bekliyorlarmış sanırım normal için😅 kaç saat bekleyenler var şimdiden korktum açıkçası
myangelson Yenianneperci35 korkma korkma ama evet bekliyorlar 😅 ilk doğum sezaryense direk sezaryene alıyorlar veya farklı sıkıntılar varsa rabbim yardımcın olsun sağ salim kucağına al gerisi unutulur canım 🧡🦋