sevaldqn1 Kızlar oturduğum yerde ayaklarım, uyurken koluum aşırı uyuşuyor bu normalmi acaba ya yaşayan varmı randevuma da daha var
Aselkus sevaldqn1 benimde 25 haftada basladi gece kolum uyusuyor du eljm uyusuyordu karpal tunel sendromuymus magnezyum kullaniyorum yine gecmiyr ama 32 haftaya geldik daha azaldi bu gunler sanki
MelteM2cck sevaldqn1 ayy bende de başladı sanki ayaklarım bosaliyor gibi ellerimde güç yok. Geceleri zaten elimin uyuşukluk acisina uyanıyorum
sevaldqn1 Aselkus bende 36. Haftadayım 2 gündür oluyor sadece ayaklarım aşırı uyuşuyor sanki saatlerce üstüne oturmuşum gibi
2prns_1prnssannesi Bizde 26+ 4 olduk ellerimde uyuşma çok var dün dahiliyede kontrolüm vardı söyledim B12 düşük olduğu için oluyor şu an o a bişey veremiyorum dedi malesef
sevaldqn1 2prns_1prnssannesi 2 gün önce kan verdim ve bugün sonuçları çıkmış benim de b12 vitaminim düşük çıkmış demir de öyle 🤧
sevaldqn1 MelteM2cck bende bu sabah ellerimdeki uyuşukluğa uyandım üstüne falan yatsam belki derim ondan ama yok uzattığım yerde öyle oluyor
sevaldqn1 MelteM2cck magnezyum kullanmayı bıraktım malesef doğuma az kaldığı için keşke içebilsem eminim bel ağrılarım dahi hafifler belki bu uyuşukluğa bile iyi gelebilirdi
MelteM2cck sevaldqn1 çok geçmiş olsun Allah kurtarsın sağlıkla mutlulukla insallah hayırlı doğumlar 🌻🥰
Deletedmom_116 sevaldqn1 bana veriyolardi hep biseyler kullanmadım😂son ay pacalarim tutuştu dnjddn ama uyuşma normal bence doğum yakın ondan kan akişin azalmıştır yer daralinca