mommys1 dalinin granül sabununu ve çamaşır yumuşatıcısını aldım kaç derecede yıkıcam ? yumuşatıcı koymaya gerek var mı ?
minikmucizeemaak mommys1 Ben direk sıvı deterjan be yumuşatıcı aldım o yüzden bilmiyorum ama granül kullanacaksan sıvı deterjana gerek yok bende. 30 derece de 600 sıktırmayks yıkadım ben
Busraakay_26 mommys1 ben yumuşatıcı da kullandım narin programda 30 derece 400 sıkma devrinde süre olarak da az hemen yıkayıp asmıştım zaten tozu gitsin diye yıkanıyor hoş şuan 5 aylık hala aynı programda yıkıyorum orası ayrı 😅
mommys1 minikmucizeemaak ay salak kafam çamaşır yumuşatıcısı almışım sıvı deterjan yazmışım mal gibi dnssösösşd
minikmucizeemaak mommys1 Toz deterjan yumuşatıcı olarak kullanılır bence ama yine granül kullananlardan net cevap alsan daha iyi 😂 ben kullanırdım herhalde
Patatesliyumutta Ben dalinin değil ama farklı markanın granül sabununu kullandım, yumuşatıcı koymama gerek kalmadı yumuşacık ve miss gibi oldular. Ama çevremde dalini hem deterjanı hemde yumuşatıcı ile birlikte kullananlar var o sizin tercihinize kalmış