Damlaalyz Kızlar 18+4 haftaligiz ilk çocuğumda 20. Haftada az 21. Haftada tam hissetmiştim hareketlerini bunda hala bisey yok birde ikinci çocukta erken hissedilir diyorlardı sizde durumlar nasıl kaçıncı gebeliginiz?
Esra_4774 Damlaalyz Canım çok halka tatlısı çekmişti asermistim yedim bı iki dk sonra ben net bir şekilde 17+3 günlük bir kere hissettim telefon sanki tiresim modunda öyleydi yani babasida yanımdaydı direk elini koydum oda hissetti 🥰Rabbime çok şükür 🤲
Esra_4774 Damlaalyz Bazı bebekler çok uysal olabiliyor bazılarıda hareketli ondan da kaynaklanıyor olabilir canım bide yanlış hatırlamıyorsam erkek bebekler kız bebeklere göre daha geç hareket ediyormuş
Sevde96 Damlaalyz Ben ilk 16 ve 18 de birer kere hissettim çok hafif şekilde, 20den itibaren net hissetmeye başladım😊
Mrvizmrli Damlaalyz ilk gebeliğim 18 de fafif hissettim kalp atisi gibi 20 den sonrada hiç durmadi cok hareketli maşallah doktorum bile Allah yardımcınız olsun çok hareketli olacak fırlama olacak demişti 🤣🤣 sizinki uysaldır belki ya da sonradan açilacak hiç durmayacak 😅
Sevgigulsen Damlaalyz 15+4ten beri net hissediyorum.. şuan 18+2 ve sürekli aktif çok şükür . İkinci gebeliğim :)
Damlaalyz Sevgigulsen ben 16. Haftada bir kere hissettim birkaç vuruş doktor yok hareket olamaz dedi moralimi bozdu sonra da hissedemezsin zaten