Kartalicembjk Arkadaşlar adetim 6 gün gecikti test yaptım silik çizgi çıktı neden olabılır acaba bilginiz var mı
1sadeturkahvesii Kartalicembjk bende gecikmenin 6. Gününde yapmıştım erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı,arkasından kaset test yaptım orada daha belirgindi. Benim geç döllenme olmuş belki ondan kaynaklıdır sizinde öyle olmuş olabilir.
tugcesakzci Kartalicembjk ben gebeliğim öğrendiğimde 10. Haftadaydı ve buna rağmen silik çıkmıştı. Testten kaynaklanıyordur. Kan verin Bi
Kartalicembjk Ya korkuyorum olmama gibi bişey olabilir mi silik çıktı ama ben ilk hamılelıgımde düşük yaptım 6. Haftada onu adetten 5 gün sonra test yaptığımda kıpkırmızı çıkmıştı bu 6. Gün korktum açıkçası
sevalciftci Kartalicembjk evet atılıyor bildirimlerin geldiği kısımda fotoğraf ekle yazıyor ordan a atabilirsin
Dilaradefe28 Kartalicembjk kiz bunu silik 🤭 buraya silik diye cizgi olmayan okadar fotograf atiliyorki senin bariz var hayirli olsun
TugceRcbr Hamilesinn bende de 4 gün gecikmişti yaptım aynı böyle çıktı yine de gittim kan vermiştim öyle netleştirdim 😃
Kartalicembjk Ayy gerçekten mı ama 5 gün geçti adetten neden bu kdr silik kötü bı durum olabılır mı bu
Kartalicembjk Dilaradefe28 yaa teşekkür ettim ben burda yeniyim pekte uygulamayı bılmıyorum ama çok iyi biyermış çok ıyı gelıyo burda konuşmakta bılgılerınızde teşekkür ederim ☺️
Dilaradefe28 Kartalicembjk rica ederim canim bayanlarin birlik beraverlik oldugu en guzel konu burada bence ondan sariyor ve seviliyo 🤭 tekrar hayirli olsun