kbrtskn Pinar0808 benim psikolojim gitti artık göğüs ucum yok ondan mı ne süt var ne bebek alabiliyor ne ben oturup emzirmek için çaba gösterecek durumdayım bunları yaşayacağımı hiç düşünmemiştim
Pinar0808 kbrtskn canım benim ya stres yapma kendine hepimiz aynı aşamalardan geçiyoruz.kaç gün oldu doğum yapalı? Benim bugün 4.gün daha iyi hissediyorum kendimi elbetteki ağrılarımız oluyor ama geçecek yavaş yavaş.
semra34_erkan Hopefulmom belli değil sezeryan yada normal kalça kemiği 2012 de ameliyat oldum 2021 de kızım dünyaya geldi doğum esnasında zorlandı şuan kitleniyor bacağım kireçleme var randevu aldim bakalım ne olacak
Hopefulmom semra34_erkan çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah 🙏
SahraKubra BirazbundanBirazondan1 bende de sondayı geç çıkardılar doğumdan bir gün sonra çıkardılar annem birkaç defa boşalttı hatta 🙈
BirazbundanBirazondan1 SahraKubra ayy çok uzun kalmış🥴 benim uyusukluk geçip yürümeye başladıktan 2 yada 3 saat tahminen sondayı çıkardılar. Sonda takma çıkarma hastaneden hastaneye değişiyor sanırım
SahraKubra BirazbundanBirazondan1 valla ilk doğumum üniversite hastanesinde oldu şimdi 100.000 isteseler bile özelde yapcam hayattan soğuttular beni doğum sürecinde orada kaldığım iki günde
BirazbundanBirazondan1 SahraKubra bende üniversite den memnun kaldım. Özel hastane gibiydi. Gelinimize anlatınca ilkini özelde yapmıştı memnun kalmadı. Biz anlatınca şehir dışındalar gelecekler üniversite de yapayım doğumu diyor.
SahraKubra BirazbundanBirazondan1 ben Elazığ’lıyım bizim de şehir hastanesi çok iyiymiş annem anlattı hayran kaldım ama Trabzon’da yaşıyorum ve ailemin evinde doğumdan sonra kalmak daha zor geliyor 🙈 Trabzon’da devlet ve fakülte hastahaneleri çok kötü bence gözlemlediğim kadarıyla 🥲
Pinar0808 kbrtskn 1 kasımda mı doğum yaptınız? Daha erken bizim için düzeleceğiz inşallah kötü düşünmeyelim moralimizi bozmayalım.sütün geldi mi bebeğin emebiliyor mu?