Busetomris Kızlar sondayı odaya gelince hemen çıkarıyorlar mı yoksa hastaneden çıkarken mi. Yürüttüklerinde sonda oluyo mu?
Hopefulmom Busetomris yürütmeye yakın bir zamanda çıkarıyorlar hafif uyuşuk oluyorsunuz o zaman çıkarıyorlar yürürken sonda olmuyor yani
_brcu88_ Busetomris beni ilk yürüyüş için kaldirdiklarinda çıkarmışlardı ..onu çıkarıp hasta bezini takip pijamami giydirip yürüyüşe kaldirmislardi
BirazbundanBirazondan1 Busetomris kaç saat sonra hatırlamıyorum da sonda dolunca çıkardılar. Sonda ile yürüdüğümü hatırlıyorum
semra34_erkan Hopefulmom kaç gün hastane de kalıyorsun soruyorum çünkü yanımda kalacak hiç kimsem yok ve kızım 26 aylık mayıs gibi dogum
Melike2403 kbrtskn gaz çıkardınız mı belki o yüzden ağrıyor olabilir benimde 2 Kasım’da sezeryan oldum ağrım çok olmadı fakat aşırı derece de ayağa kalkınca kesilen yer acıyor yanıyor
Ozgeybs kbrtskn benim neredeyse hiç ağrım olmadı hep yürüdüm ama ayaklarım açılır açılmaz evde de dahil yatmadım desem yeri sadece uyurken yattım. Ne kadar hareket ederseniz o kadar çabuk toparlarsiniz
kbrtskn _brcu88_ bunun için özel birşey yaptınız mı yürüyüş falan mı çok yaptınız ayağa kalkınca ağrım çok oluyor diye uzanıyorum ondan mı oluyor acaba . Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum
_brcu88_ kbrtskn evet bol bol yürüyüş yaptım hemşireler ilk kaldirdiktan sonra beni gece falan kalktım hastane koridorlarında yürüdüm.. eve gelince de öyle yaptım yattikca ağrı çoğalır bence kalkıp yürüyüş yapmaya çalışın inşallah toparlarsiniz kaç gün oldu ?
Efnanefnan kbrtskn yurumeye gayret edin lütfen agrim.var deyip bende yattim 1 haftada zor kalktim o zaman 21 yasinda cahildim simdiki aklim olsa hep yururdum o agri sandigin gaz dolaniyor icinde canim
kbrtskn Nuraaa geçmiş olsun size de herkes hemen ayağa kalkıyor ben kendimi hiç toparlayamayacak gibi hissediyorum. 1 kasımdaoldu sezaryen sizin ne zamandı
SahraKubra BirazbundanBirazondan1 bende de sondayı geç çıkardılar doğumdan bir gün sonra çıkardılar annem birkaç defa boşalttı hatta 🙈
Hacerozcn kbrtskn inanin hic zor degl ben 19 yasindayim bide bunye olarak da zayifim vucut olarak da zamanla agri geciyo bisey kalmiyo kii benim ameliyattan sonra karnima 2 kere bastirdi hemsire pis kan ciksin diye vallahi korkmayin icinizi ferah tutun🌸
Medine21- Dün sezeryan oldumn sonda çıkarıldıktan sonra yürüyüşe başladımnilk yürüyüş çok zordu ama şuan desteksiz yürüyebiliyorum. Çabuk ayaklanmak istiyorsak bol bol yürüyüş yapmak lazim
Melike2403 Bende 2 Kasım sabahı sezeryan oldum sondayı ameliyathanede uyuşunca taktılar odaya gelince yürüyüşten önce çıkardılar
kbrtskn Melike2403 gerçekten iğrenç bir his yarım gibi hissediyorum hiçbirini yapamıyorum bebeği bile emziremiyorum