Busraakay_26 Umay_merve0 iç karnım dar olduğu için benim birden büyüdü 3 aylıkken çok rahat anlaşılıyordu ama bence bu durum da kötü 😅
12345ipek Umay_merve0 dördüncü gebeliğim 8 ci aya girdim kimse anlamıyor bile hala 😁😁😁😁akşama doğru çıkıyor bazen oda çok su içersem
littlefish Umay_merve0 23.haftaya girmek uzereyim. Hala dumduz karnim. Biraz ciksin hamile havasina gireyim diyorum yok herhalde doguma boyle gidicem 😂😂😅
Yenianneperci35 littlefish o süreçten sonra bir anda büyüyor🙈 ben de 21 den sonra büyüdü sonra duramadı😅
gokyuzununogrencisii Umay_merve0 bu kişinin boy kilosuna bağlı değişkenlik gösterebilir ve sanırım yaş da . ben 6.aya girdim çıkmış durumda şuan ama çok az , çünkü yanlarıma yayıldı hepsi 😓
Damlaalyz Umay_merve0 benim sanki hemen büyüdü 2.5 - 3 Ayda hamile misin demeye başladılar zaten göbeğim vardı biraz iyice siskinlikte oluyor hamilelikte bende direk şişti
Esra_4774 Umay_merve0 18 haftaya girecem iki güne yeni çıktı biraz ama bende kilolarim çok değil ondandır belki
rabiaozcans Umay_merve0 ilk gebelik şuan, 23.-24. haftalardan sonra artık tamamen belli olmaya başladı. ama tabi ondan öncede illaki biraz çıkıklık vardı.
Vandb Umay_merve0 2.gebelipim 16.haftadayım açarsam belli oluyor gibi ama şişkinlik daha çok dışarıdan kıyafetle çok anlaşılmıyor daha
Umay_merve0 Benimde ikinci gebelik ilk gebeliğimde çok büyüktü karnım ikiz sanıyorlardı bakalım bunda nasıl olucak
BetulMom Umay_merve0 benim ilk gebeliğim 4 kilo verdim ilk aylarda çok zorlu geçti.şu an şükür kilo aldım 25.haftadayım karnım artık belli oluyor. 5.ayda belli olmaya başladı benim o da dar giydiğimde
Melikekar123 Umay_merve0 5aylık ken belli oldu ama bol giyinsem bile saklıyordum 7bucuk aylığım suan tam bi futbol topu gibi karnım 🤣🥰