zezee-02 Kızlaar küçükköy başarı hastanesinde sezaryen doğum olacağım nasıl bir hastane orada sezaryen i yapan var mı bilgisi olan nolur yazsın çok endişeliyim doktorum kenan bey
gamzosgamzos zezee-02 ben Mart 2022 de sezaryen oldum doktorum Jalal beydi çok memnun kaldım sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz
Aybarssmom_ Annemin komşusu yapmıştı orda Kenan beye gidiyorlardı epey memnun kaldı, benim kuaförümde o hastanede doğum yaptı ama memnun kalmış mıydı doktoru kimdi bilmiyorum
zezee-02 Aybarssmom_ benim doktorumda kenan bey 🥰 inşallah memnun kalırım. Sezaryen dikişini lazer ile yapmıyor elle dikiyor diye birinden duydum doğru mu acaba?
zezee-02 gamzosgamzos benim doktorumda kenan bey hastanenin ilgisi vs nasıl sezaryenininiz hafif mi geçti kaç gece kaldınız
zezee-02 gamzosgamzos birde hastane çıkışı giyidiriyorlarmış sanırım doğru mu siz kendiniz mi götürmüştünüz bebeğin üstlerini
gamzosgamzos zezee-02 çok güzel geçti doğumum ikinci sezaryenım olmasına rağmen çok çabuk toparlandım ameliyat ekibi olsun kat hemşireleri olsun herkes çok ilgiliydi
gamzosgamzos zezee-02 ben kendim götürmüştüm hastane çıkışı veriyorlar evet ama ben kendi götürdüğumu giyinmesini istemiştim hani yıkamadan giydirmek istemedim zaten bebeğim yarım saat odada kaldı sonra kuvoze aldılar
zezee-02 gamzosgamzos sezaryen dikişiniz lazer ile mi yapıldı yoksa el ile mi? Bazı hastaneler lazer ile yapmıyorlarmış birde ne kadar kaldınız hastanede
gamzosgamzos zezee-02 lazer ile yapıldı estetik açıdan da çok güzel oldu ilk doğumumu başka bir özel hastanede yapmıştım kıpkırmızı kalmıştı dikiş izim bu dogumumda doktor dikişlerin estetik açıdan çok kötüydü düzelttim dedi gerçekten şimdi en küçük kırmızılık yok
gamzosgamzos zezee-02 eşim hemşireye vermişti orda bebek odası var ailelerde dışardan görebiliyor ilk aşısı ayak izi falan alınıp hemşire orda giydiriyor 😊 evet var baya kapsamliydi örtü bile vardı
gamzosgamzos zezee-02 solunum sıkıntısı ve enfeksiyonu vardı 36+5 te doğum yapmıştım ama kuvozdede çok güzel bakmışlar di yavruma solunum sıkıntısı geçtikten sonra günlük yikamislardı bir damla bile pisigi yoktu
zezee-02 gamzosgamzos öyle mi valla içimi rahatlattın canım çok sağool terddütlerim vardı çok rahatladım