Merhabalar anneler bu uygulamanın en sevdiğim yeri doğum hikayeleri okumaktı bir gün bende yazarım inşallah diyordum ve nasip oldu darısı sizlere olsun 💖 31 ekimde nst de bebeğimin kalp atışları iyi çıkmadı 40+3 olmuştum artık ve sıfır sancı 3 cm açılma vardı doktor 1 kasım sabahı yatış yaptırdı ve suni sancı başladı (saat 9.30) suni sancı bana çok hızlı fayda etmedi çok düşük dozda verdi doktorum açılmam da hızlı olsun diye 17.00da sancılarım artmaya başladı bu süre zarfında sürekli pilates yaptım yürüdüm merdiven çıktım çok yoruldum ama asla oturmadım sürekli nst ye bağlamalarına izin vermedim 18.30da sancılar dayanılmaz bir hal aldı açıklığım 6 cm olmuştu ve ben sancı odasında ışıkları kapatıp pilates topunun üstünde 20.00 a kadar hiç durmadan zıpladım ve sancı geldikçe sekiz çizdim tüm sancıları karşıladım sonrasında artık ıkınma hissi gelmeye başladı yürüyüş yaptım sancı geldikçe çömelip ıkındım artık sancılar hiç kesilmemeye başladığında secde pozisyonunda sürekli ıkındım açıklık 9cm olmuştu ve saat 20.45da çatala aldılar 10 cm açıklıkla asla bağırmadan 3 kez ıkınarak bebeğimi doğurdum doğum anında doktorun bebeği çekmesi ebenin karnına bası uygulaması beni çok rahatlattı çok güzel bir ekiple doğum yaptım 20.50 de meleğimi kucağıma aldım anında tüm ağrılarım ve sancılarım geçti o sancıları hiç yaşamamış gibi oldum 💝 çok güzel bir duygu ve ben tüm annelerin çok güçlü olduğuna inanıyorum sizlerde istediğiniz doğum hikayesini yaşarsınız inşallah 💜 şimdi bebeğim 7 gün hastanede yatacak yanımda değil idrar yolu enfeksiyonu kaptı inşallah bir hafta sonra kucağımda olacak bize dua etmeyi unutmayın 💖 sevgilerle 👋🧿💖