Mamaegi aşkım zaten çok dalga geçtiğim bir şeydi. Sürekli olarak oyunda evlenenler modaydı Müge Anlıda falan dalga çok geçiyordum. Kocamla da asla evlilik falan yok aklımda hatta hiç evlenme düşüncem yok. Biz sohbet ettik hep, ama öyle konuşuyoruz ki o işte aldatılmış falan onu anlatıtor ben üniversite anılarımı. Dertleşiyoruz sabaha kadar yani. Sonra bir gün bir mekan var kadıköyde The crazy company diye. Oranın shakeini özledim falan dedim o ne dedi attım çok güzelmiş falan dedi. Bende onu davet ettim. Olur falan dedi. Annem diyor ama bu sürede işte bu sana yürüyor falan diye diyorum yok anne biz ölümüne kankayız kdkdkd hııı dedi. Sonra haftasonuna doğru bundan ses çıkmadı gidelim gitmeyelim diye, bende çat diye dedim ki geleceksen beraber gidelim gelmiyorsan ablamı dolandırıcam ona göre, geliyorum dedi buluştuk. O gün ben hayvan gibi yerken bana aşık olmuş, bende diyorum foodbuddy buldum kendime falan. Artıyor mesela o tıkanıyor bana veriyor ben onun payınıda yiyorum, tabii bu şok. Sonra ilk o gün bir davranışından etkilendim. Eşim normalde sokak hayvanlarını çok sever besler ama temas edemiyor sokak hayvanlarıyla. Bir tane arabanında üstünde çok çirkin bir kedi var yatıyor ama araba minibüs tipi benim boyum yetmiyor. Ve benimde huyum var gördüğüm hayvana dokunmadan ilerlemem. Benim yerime sevdi, elini elime sürdü sonra da dönüp oldu mu dedi 😍 ama hiç tepki yok sanki hergün yaptığı bir şey gibi. Dedim ayyyy bu adam hayvan seviyor Şeyda kaçırma dmdmdmdkdbek, sonra bir tane balici görmüş, ben farketmedim ama. Beni şlakksss diye öteki tarafına çekti, dedim napıyon yaaa, dur dedi az ilerledik anlattı. Eve gittik, biz konuşuyoruz ama bak ben eğlenip sıkılınca bırakacağın biri değilim olursa anlaşırsak bunun sonunda evleniriz dedi. Ben hıııı dedim bilirim ben bu ayakları ama dilimde tutuldu iyi tamam dedim. Şimdi 2.bebemi doğuruyorum adam ciddiymiş baya… Ama hala dalgasını geçerim çok güldüm millete başıma geldi diye