Essraa2 Fbd 😂yok canım okadarda kilo aldırmaz ya yani şahsen da yeni ama başından beri iki kilo aldım 18e kadar hepte yedim😂
Nostalgiaplatz Kızlar hurma şekeri yükseltir mi? 5tane yedim bugün tabi öğünlere bölerek ama hala canım yemek istiyor. Bi 5tanr daha yesem 10fazla mı olur gebelik şekerim çıkmamıştı gebeliğin başlarında testte ama şimdi 37.haftadayım sonradan şeker çıkar mı?
Annesininbalbocugu Nostalgiaplatz Canım peygamber efendimiz sünneti 1. 3 . 5 tane günde anca tekli sayılarda yiyebilirsin birde 2 tane yersen şekere cevirirmis ama bu tekli sayılarda yersen karbonhidrat olurmuş 🤗 Bende bugün 5 tane yedim
Annesininbalbocugu Nostalgiaplatz 😂 Ye canım ye canın nasıl istiyorsa ye 1 3 5 7 9 11 😂 Tekli sayı olunca hep şifa hem sünnet ❤️ Afiyet olsun şifa olsun sanada bebişine de 🤗
hasancihatinannesi Doktorda bana yas hurma ye bol bol dedi abartisiz bir haftada dort kilo felan yemisimdir cunku son haftamda acilmam olmasi gerekiyordu sadece bi parmak olmustu o kadar hurmayla acikligim.bence yemenizde sakinca yoktur bir iki taneyle
Minikpanda Kosarer ye canim birsey olmaz nefsini koreltecek kadar ye kilo kilonyemiceksi ki sonucta nefsini korle yeter Ben ilk bilmiyordum bile cayla yerdim sonradan ogrendim