Hiilal0606 Sevgi56 5 dkda bi geliyordu az önce hastaneye gittim açılmam 1 cmmiş nstde sancılarım çıktı ama eve gönderdiler 1 cm ilk doğum için varla yok arası dedi doktor
Hiilal0606 Nurcihannan 5 dkda birdi ama dediğiniz gibi az once gittim açılmam 1 cm oldugu için geri gönderdiler
Babyay Efiloskii hayırlısı olsun inşallah bir avazda kucağınıza alın ne yaptınız şimdi sancı ya da açılma var mi
tugcesakzci Babyay toplanıp sertleşmenin dakikasını tutun 5 dakikada 1 oluyorsa doğumunuz başlamıştır hemen hastaneye gidin doğum için su gelmesi nişan gelmesi veya çok şiddetli sancılar olması şart değil o sertleşmeler yeterli onlar Rahim kasılması bebek değil
Babyay tugcesakzci geceden beri hiç geçmedi ki biraz yumuşamis karnım ama hep sol tarafıma toplanmış duruyor ve aşırı canımı acıtıyor uyuşukluk hissi hissediyorum
tugcesakzci Aycan1 bebek değil o toplanıp sertleşmeler Rahim kasılmaları bebek toplanmış hissi veriyor sadece düzenli ve belli aralıklarla gelmesi de doğum belirtisidir normal bir şey değil yani takip edilmesi gerekiyor.
Babyay Mucizem4242 benimde 2 gündür iç bacaklarım ağrıyordu dün geceden beri de bebek sürekli toplanıyor sol tarafıma hatta bazen rahmimde aşırı baskı hissediyorum sabaha geçer sandım ama hâlâ toplanıyor suyum ya da sancım olursa hemen gidicem bende
tugcesakzci Babyay canın ılık bir duş al ve soluna yat dinlen bu şekilde geçiyorsa eğer yalancı kasılmadır
Babyay tugcesakzci hemen giriyim şimdi umarım geçer evde tekim zaten doğum yaptıracak hastane yok yaşadığım yer küçük bir ilçe merkeze gidecektim haftaya umarım doğurmam
2erkek1kiz Babyay doktora gidin bebek anne karnında strese giriyormuş yada kordon bağı Allah korusun yani geç olmadan yerinizde olsam bugün hemen giderim 🙏🏻
2erkek1kiz Efiloskii doktora gidin lütfen en azından nst ye bağlanın ben ilk doğumumu 35ikinci doğumumu 36 tıda yaptım suyum geliyordu sürekli idrar sanmıştım ilk ama suymuş
surfermom Babyay ben de 35. Haftadayım, dün geceden beri sürekli toplanıp sertleşiyor ve çok canım acıyor. Yarın sabah kontrolüm vardı zaten, çok kötü olmadığı sürece yarına kadar beklemeyi düşünüyorum 😔
surfermom Babyay ben bugün girdim kontrole, doktor yalancı sancı ve kasılmalar olabileceğini söyledi. Muayenede ters bir şey yoktu, çok şükür nst sonucu da güzel geldi. Bu haftadan sonra zaten haftada bir gideceğim doktora da 🙏🏻