GRdpl6- 6 hafta gebeyim bulantı hissi halsizlik yapıyor hangi haftadan itibaren bulantı ilacı kullanılabilir
Sevgi1985 GRdpl6- bulantın başladıgı andan itibaren başlayabilirsin Dr sor bana Dr prilam vermişti 2 tane içiliyor ben birtane yetiyor diye gece yatmadan birtane içiyordum
annelik_4 GRdpl6- bana 7.haftamda verdi ama hiçbir faydasını göremedim bıraktım bakalım ne kadar devam edecek
Gkygz GRdpl6- başlarda benim olmadığı için kullanmadım 11. Haftadayım bulantılarım arttı ama doktorum 1 haftaya geçer istiyorsan ilaç veriyim dedi öyle olunca almadım. Yani daha erken haftalarda başlıyorlar genellikle.
AleynaResul GRdpl6- günde 3 defadan fazla kusmuyosanız içmenize gerek yok eğer kusmanız ileri derecedeyse prilam yazdırın gece 2 tane için yatmadan:)
Adalat1509 Sevgi1985 iyiymiş ben dayanamiyorum bir kere bir gün içmedim ertesi gün bayilma oldu + kusma çok fena oldum o gunden sonra her gün içiyorum sabah 1 akşam 2
Sevgi1985 Adalat1509 her hamilelik bir olmaz canım çok şiddetli seyredebilir koşmalar benim kurmadan çok koku ve tiksinme vardı onun içinde yemek ve konularda uzak kaldım şimdi çok şükür 36+6 olduk arada olsada ilk aydaki ki gibi asla değil
merylii_ GRdpl6- ben 5-6. Haftadan beri alıyorum doktorum prilam uygun gördü gece yatmadan 2 tane içiyorum