Merve-metin Umutluol ben Trendyoldan innovita markasını aldım çok hassas yumurtlama ve çatlamayı gösteriyor kullanacaksanız eğer bunu bir görev gibi hissetmeyin kendinize stres yapmayın yumurtlama geç olabilir hemen göremeyebilirsiniz ben bu şekilde düşündüğüm için olmadı çok fazla stres yaptım ve kendime görev gibi düşündüm sadece kafanızı boşaltın yumurtlamayı gördüğünüzde değerlendirin yeterli 🙏🏻
aysemor Umutluol ben bi tavsiye üzerine instagram birgebeningünlüğü sayfasından sipariş etmiştim. Yumurtlama dönemini cok iyi gösteriyo. Ebru hanımda soruları hep cevaplandırıyor. Aklına takılan ne varsa sorabiliyosun. Ben o testle hamile kaldım. Öncesinde 6 ay deneyip olmamıştı Tavsiye ederim
Ylzsvnk Umutluol bir bebenin günlüğü instgramda yaz çikar bir çok marka kullandım ama bu markayı daha çok beğendim şuan kullanmaya başladım
kahveseven Merhaba Innovita diye bir marka var. Trendyol üzerinden satışı var bir bakabilirsin. Bir de instagramda bir gebenin günlüğü diye bir site duymuştum, istersen onu da bir araştır
Cankuss35 Umutluol bu arada eşine mutlaka keçiboynuzu pekmezi içir sabah akşam sende folik asite başla sadece ovülasyon testi olmaz
Umutluol Cankuss35 evet folik asit kulnıyorum. Pekmezi değil de keçiboynuzu yiyordu bir ara ama bunu da denerim teşekkür ederim 🙏