Melekdstci Bu indirimler de bez stoklamak istiyoruz deneyimli anneler yada bez alışverişini yapmış anneler sizden ricam nasıl bir hesaplama yaptınız bir numara bezi kaç gün kullanıyor bebekler ve günde kaç adet kullanılıyor
ASE6154 Melekdstci ben ilk çocuğumda yaptım ama hiç tavsiye etmiyorum her çocuk her bezi kullanmıyor elinizde patlar stok
cokkasmabeabi Melekdstci fiyat / bez adedi yapınca bir adet bezin fiyatını bulursunuz. Stok riskli. Bebeğin tenine uymayabilir. Mekonyumu attıktan sonra günde ortalama 8 10 bez gidiyor ilk zaman.
Fasi Melekdstci Bence stok yapmayın 1 numara bezden sadece 60 adet kullandım 2 numaraya geçtik hiç belli olmuyor
KuzeyinAnnesi10 Melekdstci baby tuco aldım canım 1 numaradan 160 tane falan. 2 numara almadım lazım olursa alırım dedim 3 ve 4 den de 160 180 tane falan aldım.
Melekecre Ben slepyynin 210 adet yeni doğan ve mini 2numara olanından 210adet aldım,ilk aylar çok çabuk bitiyor diye..stok yapamicam,bittikce çoklu paket almak daha mantıklı..
aminehumamoms bdenerigokce 1 numara bezi zaten 6kiloya kadar kullanabiliyor şuan 31 haftalıgım kilosunu bilmiyorum en son 29da 1500dü
bdenerigokce aminehumamoms benim aldığım 88 adet, o yüzden 6 ile çarpınca hemen hemen 500 adet yapıyor, 500 adet de kullanacağını düşünmedim🫶
__mom1 2 paket bez almıştım denemelik sleepy ve goon hastanede de molfix verdiler hepsi pişik yaptı şuan prima harmonie kullanıyorum 😵💫😵💫🥲🥲 yani stok yapmadığım hale elimde kaç paket bez kalmış oldu boşuna stok yapmayın bence