bdenerigokce 120622Aht 35 de yatış verildi bana benimde çantam hazır değildi 1 günde apar topar bişiler koydum ama gelmedi neyseki, bence hazırlayın artık
glbyzgkhn 120622Aht olsun hazirlarsiniz 🤩😊♥️ sıkmayın canınızı bebeğiniz sağlıkla gelsin vakti zamaninda
Sareee39 35 den beri konuşuyorduk ama bugün 37+3 de konuşup gelişimine göre tarih ve saat belirledik anestezi uzmanı ile de görüştük 38+5 de kısmetse doğum olacak
glbyzgkhn Aylinkorkmaz sezeryan gününüze sizmi karar verdiniz yoksa doktor size tarihler sundumu örnek şu tarihler arasinda alirim dedimi Bende sezeryan düşünüyorum şuan 34+2 yiz ama günümüz net degil
Aylinkorkmaz glbyzgkhn son adet tarihime göre 17 Kasıma geliyor doktorum da 2. sezaryen olduğu için 10 gün öne çekip 7 Kasım nasıl diye sordu ben de özellikle 8’i istediğim için 8ine gün alabildim.
Duruazra0608 120622Aht eğer sezeryan isterseniz yapmazlar ama normal olur mu diye merak ediyorsanız yaparlar ve korkacak bisey yok acımıyor çok nazik şekilde bakıyorlar yani bana öyle olmuştu
Canan-_16 TinkiPinki20 özel takipliyim 38 haftaya sezeryan ikinci olduğu için yine aynı haftadan hesapladı öyle denk geliyo