Bbsra Kızlar bi düşük yaşadım şimdi çol şükür yeniden hamileyim sabah az bi bulantım vardı ama şuan daha da çoğaldı gece bulantı olur mu ki bilemedim 🤦🏻♀️
Nnazli1996 Bbsra herkeze gore değişiyor canim benimde genellikle geceleri akşamlari çoğalırdı doktorum normel dedi naneli seker tuzlu krker iyi geliyordu en güzelide yatıp uyumak ben bide bulanti bilekligi aldim 4 tanesi 30 tl herkez işe yaramiyo bende yazmış ama bende yaradi koluma takınca biraz rahatlatiyor
Zeynpatak Bbsra 14 . Haftada her aksam kustum simdi 17 deyim cok sukur gecti . Cogu kisi sabah ulantisindan sikayetci . Ben gece uyuyamiyodum bulantidan . Kacinci haftadasiniz gecer insallah bir an once
Bebekgim Bbsra evet cnm oluyor gece ben hamile oldugumu bilmiyorumdum gece cok bulanirdi ama gunduz hic bulanmazdi sonra gecti simdi 10 hafta 6 gunluguz simdi hic yok olmadi kusmam ogurmem falan hic olmadi sadce geceleri bulandi sonra gecti allah sukur simdi yok
Bbsra Elfnannesi sabah zaten zor akşamda ondan zor 🤦🏻♀️ Neyse inşallah sağlıkla alalım kucagımıza ne yapalım
Elfnannesi Bbsra cnm bide doktor bana mide bulantısı bebeğinin sağlıklı olduğuna işaret eder korkma diyodu(şimdi herkes yazar ne yani kusmayanlarınki sağlıksızmı diye🙈 Ama öyle diyodu doktorum belkide motive etmek içindir bilmiyorum çünkü Bi düşüğüm vardı )
ayseozbek Bebekgim aynı haftadayız benim hamileligimi öğrendiğimden beri aşırı bulaniyor. Çok şanslısinn
Bbsra Elfnannesi evet ama gerçektende güzel söylemiş en azından bulansa bile bunu düşünüp mutlu olur insan :) sağlıkla alalım inşallah kucagımıza
Nnazli1996 Aslannnn internetten aldim canm gitti gidiyordan ben faydasını gordum ama bazıları hic faydasını görmemiş herhalde kişiden kişiye değişiyor
Bbsra Deletedmom_3 canım senin mesajını görmüştüm çok zor rabbim yardımcın olsun ama inan geçiyo hiç kafana takmamaya çalış 🤦🏻♀️ Ben bu arada 4 ay sonra falan hamile kaldım. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah
Gkc_123 Bende ilk zamanlarımda gece yaşardım hep bulantımı uyku saati yaklaştıkça fenalık basardı yastığını yükselterek biraz daha rahat yatabilirsin