anneeoluyoruumm Tugce_23 çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne iyi insanlarsınız tanımadığınız etmediğiniz bir insanın mutluluğuyla mutlu oluyorsunuz Allah binlerce kez razı olsun🥺🥺😭😭🙏🏻🙏🏻🤍🤍🤍
Srp53 anneeoluyoruumm pozitif sonuç gelmiş sanırım ❤️ görünce yazmadan geçemedim, çok çok tebrik ederim, sağlıklı bir gebelik olsun inşallah 🌸
anneeoluyoruumm Srp53 yaaaa🥺😭 çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok sağolun iyi ki varsınız🥺🥺🥺🤍🤍🤍🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭😭😭
Yarennasal anneeoluyoruumm tebrik ederimm insallah sağlıkla ilerler bende yeni kimyasal gecirdim insallah tekrar nasip olur banada ❤️
anneeoluyoruumm Altin23 evet pozitif 10.3🥺🥺🥺 çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşAllah 🥺🥺🤍🤍😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻
On-Fr-Tu anneeoluyoruumm canım hayırlı olsun. Bana sakın kızma benım önceden 18di zeytin toplamıştık ve yükselmeyip düşmüştü değer sonra adet olmuştum. Kendine dikkat er diye söylüyorum. Hayırlı olsun
merylii_ anneeoluyoruumm gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimize isteyenlerin de tez zamanda kucağını doldursun
Sinemarya58 anneeoluyoruumm gözünüz aydın olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin rahat bir hamilelik geçirirsiniz inşallah 🕊️
BhrRzgr_06 anneeoluyoruumm Baştan beri okuyorum aradığım yorumu buldu. Hayırlısı olsun inşallah bende silik öğrenmiştim ve ilk betam 11 3 dü iki günde bir kan verin sağlıklı artış olur inşallah sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin 🤲💐
ilaxidexi anneeoluyoruumm inşallah gebesinizdir anca henüz 4 gün varmış yine de ikinci test için bence bekleyin 🙏🏼
Deli_hatun_7 anneeoluyoruumm bende 50 ile öğrenmiştim kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah dikkat et bu zamanlar önemli kuzum🥹❤️🥰😍
Deli_hatun_7 Esra-dnkts senle aynımıyız kız😂🥹 biz 00.00 dan sonra 10 haftalık olacaz inşallah yanlız şifayı kapmışız 😂 burun akıntısı heryerım ağrıyor baş ağrısı falanda var inşallah en kısa zamanda geçer 🤲🏻😂❤️🥹
Esra-dnkts Deli_hatun_7 evet aşkım en başından beri seninle aynıydık batlarımız filan ben daha yeni iyileştim öksürük kaldı ama resmen öldüm öldüm dirildim 10 gün sürdü