0911 Premsesko rabbim sağlıklı sihhatli kucağımıza almayı nasip etsin canım bı şekilde büyüyorlar rabbim uzun ömürler nasip etsin evlatlarımıza☺️
Aysenurkayaa Merhabalar iyi akşamlar, 8.haftadayız sürekli idrara çıkıyorum su içsem bile çokta gelmiyor aslında ama tutamıyorum sizce normal mi?
duyguogeday Premsesko 33 haftalik oldum gurbette yim kimsem yok burda ve birazcık azcık anlayışsiz bi kocam var hazırlık yapıyorum kıyafetlerle alacakların peşinde koşturmaya calisiyorum belimde fıtık var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum yinede çok şükür rabbime 9 yıl sonra kızıma kavuşacam inşallah sabırla bekliyorum evladına kavuşmak için gün sayan tüm anne adaylarına rabbim yardım etsin az kaldı kavuşsam Allahın izniyle kizceme🤍🥰
Aysenurkayaa duyguogeday ayy bende bi an korkmuştum bişey oldu diye bazen tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda ıslaklık görüyorum normal diye de çok şey yapmadım. 14 dünde hastaneye gideceğim ne olur ne olmaz doktoruma bildireceğim. Teşekkürler bilgilendirme için. Bu arada 11. Haftadan sonra cinsiyet belli olmaya başlanıyor diye duydum doğru mu acaba kızlar size ne zaman kendini göstermeye başladı acaba ?
duyguogeday Premsesko ayy evet ya inşallah kendime arkadaş doğuracam😅kiz hemde 9 yıl sonra ayy allahim hayali bile çok güzel kıyafetlerine beşigine bakıp bakıp hayaller kuruyorum tabi göz yaşıyla bitiyor tabi mutluluktan😅Rabbım bu duyguları evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kadınlara nasip etsin ben çok istedim rabbim den binlerce şükürler olsun kabul etti🥰🤲
Premsesko duyguogeday Aminnn rabbim siz hiç ayırmasın çok hayırlı bir evladınız olsun inşallah ❤️🧿 Allahım kimseyi evladı ile sınamasın
01180322 Premsesko 30+1🌸bu gece nedense herşeyi halletmek düştü aklıma cntasi kiyfeti dolabı yıkayıp asma vs.🥹karmakarışık bı okadar güzel duygular içindeyim. Biraz nefessiz kalıyorum batmalar var ama sağlıkla gelsin yeter
Premsesko 01180322 Çok güzel ❤️🧿 bizde yavaş yavaş birşeyler alıyoruz bakalım 🥲 30 lar nasıl uzak geliyor
01180322 Premsesko ah canım. Bnmde ilk gebeliğim 21 yaşındayım bildiğiniz her sabah bir gün dhaa eksildi kızım diye sayıyorum sayiyordum😅halada innamiyorum🥹forumda yorum okurken acba bnde o hftalari gorurmuyum diyordum . Biraz erkende ogrenince zaman hiç geçmedi ama tabi yerindede saymiyo. Sağlıkla gelsinler yeterki
Premsesko 01180322 Aminnn ❤️❤️ çok istiyorum korkuyorum. Ne duysam kalbim korkuyor. Büyüsün gelişsin istiyorum öyle ara bir haftadayım ki 😞
01180322 Premsesko çok çok iyi anlıyorum. Bu gece hicbisey ortada yokken izlediğim bı videodan yarın hemen hazırlığını yaoim dedim🥹dediğiniz gibi o korku doğana kadar hiç gecmiyo sanırım doguncada gecmwyecek . Anne olmak bu demek gliba. Zamanında sağlıkla gelsin die her gece dua ediyorum
hulyaca Premsesko ben de karmakarışık şeyler hissediyorum. 3. Hamileliğim. Sürprizdi bizim için. Şükür ki yolun sonuna geldik. 16 Kasım da doğum var. Ağrılar evde 2 minnoş kızla uğraş derken bu hamilelikten hiçbir şey anlamadım. Gün sayıyorum resmen 🙈🥲 bu arada 3 hamilelikte de hep çok duygusal ve hep eşime çok sarıyordum değişmedi bu durum 🙈
Premsesko hulyaca Maşallah ne güzel çok az kalmış ❤️🧿 darısı başıma inşallah 🙏 herşey çok güzel olsun
Premsesko 01180322 sanırım ❤️😢 şimdi de rahim ağzı uzunluğuna taktım 32 mm çıktı ama korkuyorum erken doğum vs okuyorum buralarda aklım çıkıyor
bdenerigokce Premsesko 37+4 gitmiyoğğğrr, yatsam uyuşuyorum, otursam kalçam belim ağrıyor, uzansam yapılacak şeyler var 😳🫣 napacağımı şaşırdım. Gece bi anda sancılarım başladı doğum başlıyor sandım korku geldi sonra sancım geçti🫣 ağladım.
Premsesko bdenerigokce Ayyy o haftalar ne zordur Allahım kolaylık versin ama şükür ki riskli haftaları geride bırakmışsınız ❤️