Benm ilk oğlumda 41+3 de iki kere suyum gelmesi sonucu ardarda ikigün olmuştu. Doktora gittim 1 cm açılma yatış dedi normalde kontroller özeldeydi devlete gittim su gelince. Yatış yaptım doğum sancıları baya nst de cıkmaya baslamıştı geceye kadar çektim sürekli kontrol edildi nstye bağlı yatırılıyodum açılma olmadı suni verildi diğer gün aksama kadar çektim yine olmadı heryanım şişmişti hemsirelerdende memnun kalmadım yüzkere çağırıyorm gelmiyorlardı pandemi dönemiydi bide telfny fln aldılar yanıma kimseyi girdirmediler ilk doğummdu berbatt iki gün geçirdim en son açılma 1.5 cm olmustu gece de kal sabah olmazsa sezeryan olursun dedi öyle diyince imza attm cıkıp kendi doktoruma özele gittim o halde. Cocuk aşağı inmemiş suyumda halen fazlaymıs Cock yolu bilmiyor bulamıyor doğmaya zorlayp beklesek ikinz içinde zarar zatn ikigündür beklemişsinz aşağı daha ince kesin de deil dedi öylece sezeryan oldum :)) okadar memnunum ki o iğneyle o ağrıların kesilmesi dünyada en güzel sey :) suniyide kendi sancumıda dibine kadar çektim açılma olmadı yani kişiye hatta Bebeğeeeee bağlı