Liyamm1 Merhabalar kizlar, Suan 5+4 im ara ara midem çok bulaniyor en çok sabahlari ve geceleri,istahsizlik da basladi. Bulanti var ama kusma yok çok sükkur cogu bulanti varsa 6nci haftada kusma basladigini söluyor dogrumu? 🥲😪
Fatimanur Liyamm1 benimde 7. Haftada başladı Şuan 17. Haftadayım ve ara ara devam ediyor bulantılarım hatta hamile kaldığım kilodan 2 kilo verdim bugün de kontrolüm vardı yine vermişim kilo bulantılardan dolayı
Ladyss Liyamm1 benim 5. Haftada başladı bulantı. Her sabah oluyor. Su an 6+0’ım, iştahsızlık 4-5 gündür var bulantı devam
AleynaResul Liyamm1 kişiden kişiye değişiyor o aldırış etme ben 4ayıma kadar kusarak geçirdim maalesef
Sksjsux355-- Liyamm1 yok gebe oldugumu 6. Hafta öğrendim sandim sonra 1 hafta sonra başladı bulantılar 14. Haftaya kadar sürdü bebeğim 17.haftada harekete etti ve hareket ettiği gibi eskisi gibi yemeklerimi yedim sadece tavuk ve sigaradan tiksindim hala da ikisini görmek istemiyorum 33. Haftam
Liyamm1 Fatimanur sadece bulanti mi vardi kusma mi? Simdi ben bulanti ile istahim hiç yok kusma gelirse korkuyorum biraz
Liyamm1 Ladyss çok kotu ya :(( birden bire basliyor malesef annemde kaliyorum oda zorla yedirdigi için zorlaniyorum..
Fatimanur Liyamm1 başlarda bulantıydı sonra kusmaya çevirdi sabahları sarı su veya beyaz su da çıkarabilirsiniz kusmaya başlarsanız ama bu normal inşallah en hafif şekilde atlatırsınız 🙂
Ladyss Liyamm1 ay zorla yedirmesin kimse çok fena. Yemek yemek zorunda olmasam yemeyecem hiçbir şey o derece