Bebisliiii 35. Haftaya girdim iki gün önce tahlilimde lokasit 17 çıktı bakteri 31 çıktı epitel 16 çıktı leu 2+ çıktı doktor enfeksiyon var dedi GYNO LEMOXIN diye bir fitil yazmış dün gece kullandım ama bugün gün boyu iççamaşırıma beyaz şeyler geldi hala da geliyor sıvı degil sanki toz gibi değişik bembeyaz normal mi bu korktum. Birde SULCID isminde antibiyotik vermiş sabah akşam tok antibiyotik hamileyken zararlı olmaz mi ilk olunca biraz endişeliyim
Busramertaziz Bebisliiii enfeksiyon bende de vardı bikaç ay önce de geçmişti şimdi vajinamda bıçak saplanır gibi ağrı var acaba enfeksiyonum mu tekrarladı ya siz de de oluyo mu batma
Bebisliiii Busramertaziz bende batma yok kaşıntı da yok ama doktodoktor kasinti için krem de yazmış kaşıntı olmadığı için kullanmiycam onu bende sadece çok idrara çıkma ve sarimsi akıntı var
Busramertaziz Bebisliiii aynen enfeksiyon çıktığında benimde sadece sık tuvalete çıkma ve akıntım vardı şuanda da bunlara batma eklendi kesin gene geldi bu lanet enfeksiyon 😭