Kediannesi1 Edanurr28 ben yaptırdım özelde bir de detaylı yaptırdım başka bir şeye gerek görmedi doktorum
Elifttk Edanurr28 devlette yaptırdım sıkıntı çıkmadı şükür ama sonrasında bır yerde okumuştum ıkızlerde yanlış çıkma ıhtımalı yüksek oluyormuş diye doğruluk payını bılmıyorum
elifsen İkizlere doğru sonuç vermiyor kan tahlilleri. Örnek veriyorum problem varsa hangi bebekli olduğunu asla bilemiyorlar. Sadece ultrasonda ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılıyor
kressida İkiz gebelikte tarama testi isteyen doktor da ne bileyim.. Ense ve burun kemiğini ölçüyorlar zaten bi sorun görürlerse isterler belki ama bakmadan teste yönlendirmek ya iş bilmezlikten ya da para tuzağı…
Hsrt80 Tek yumurta devlet takipliyim perinotoloji takip ediyor beni Dr her gittiğimde tetayli bakılıyor bana 1saat sürüyor ölçümler nipt testini yaptırdım diğer kalan ,2 li 3 lu tedayli zaten hergemdiginde tedayli bakıyorum dedi bana
Eminesahin1 Bana doktorum ikizlerde ikili üçlü tarama testleri yanlış çıkıyor demişti yaptırmıcam bende