Suziiii- Mervem_123 yaaaa kıyamam bende 38 im siklasirsa doktora git suan nasılsın nereden agri giriyo
Kanalize Mervem_123 ne alemdesiniz sancı geçti mi devam mı ediyor bende 38’e girdim geceleri sancılanıyorum sanki
Minmom Bir duş al ayaklarını uzat belki rahatlarsın burdan sancı vurdukça sayaç tut dr bana 5 dakikada bir vurursa gel dedi bende 38 haftadayım
Suziiii- Mervem_123 rahatlamanizi sağlar kaslarınızı gevsetir eğer duştan sonrada geçmez ise direk gidin hastaneye
Merveeenurrr Bu bel ağrısı tam olarak nasıl oluyor?. 37+3 olduk ve belimin ağrısı sızlama şeklinde batma yada ağrı girip çıkması şeklinde değil . Nasıl olursa sancı oluyor
Bahargibigel Kızlar ben sancıyı anlamıyorum ya 36. Haftama gircem bir güne ama böyle aniden hareket ederken çocuk alt tarafımda baskı hissediyorum acı gibi geri gidiyor bilmiyorum sancı mı bakalım hayırlısıı of ne zormuş ya
esra_sak61 Adet sancısı gibi düşünün ama sancı vuruyo gidiyo sonra tekrar vuruyo gidiyo sonra dakikada bir vuruyo sonra o adet sancısı sıklaşıyo sonra poponuza baskı yapiyo işte beş dakikada bire vurunca direk hastaneye gidiyorsunuz