aminehumamoms Drnzgn 31+5im ,bende hem korku stres panik heerşey var bi yanım sezeryan ol diyor bir yanıö normali dene olmazse sezeryan ol diyor bilmiyorum valla aklım allak bullak her saniye düşünüyorum ilk doğum olunca bide korkuda var 🥹
Drnzgn aminehumamoms kendine guvenmiyorsan hiç normal doğuma bulaşma derim canım ilkinde sezeryan oldum ama sezeryana girmeden normal doğum sancılarım da başlamıştı ben çatı muaynesine bile dayanamadım çok kötü hissettim normali asla yapacağımı dusunemiyordum zaten istesem de yapamazdim hem plesanta öndeydi hemde çatı dar di her şekilde sezeryan yolu gözüküyordu bana iyiki de sezeryan olmuşum asla zorlanmadım kolayca geçmisti doğumum insallah ikincisi de ayni olur
glbyzgkhn Drnzgn şuan 34+2 yiz bu aralar sık sık doğumla ilgili rüyalar görüyorum çok heyecanlıyım ve gerginim iyi anne olabilcegim miyim diye düşünüyorum Ve son zamanlara girdik diyemi bilmiyorum zaman geçmiyor Bu zamana kadar zaman çok hızlı geçti ama bundan sonrası geçmiyor gibi
Drnzgn glbyzgkhn bende 34+2 deyim ay j günlerimiz ilk cocukta her zaman o düşünceler oluyor heralde çocuğa baka bilecek miyim yete bilecek miyim nasıl olacak nasi bir anne olacağım gibi çok şükür annelik içgüdüsel bişey ve hemen adapte oluyorsun bende şuan tek düşüncem kızım ne tepki verecen kıskanacakmi çünkü kızım da küçük daha 3 yaşına girecek sen dogumu normal mi yapacaksin sezeryansa gün aldın mi
Drnzgn Mucizem14 inşallah saglicakla gelir canım normal dogunlafda kırk haftaya kadar brkletiyorlar ben sezeryan olacağım için 38 de flan alacak inşallah
Drnzgn avakadominigi bu zamandan sonra her an gele bilir Allah kolaylık versin ben 34 haftamdayim ama 38 de alacağını söyledi doktor
Drnzgn Asdfgh_jkl massallah canım ne yiyip iciyorsun son gittiğimde bana da 1 hafta geride demişti baya canım sıkiliyor sürekli birşeyler yemeğe çalışıyorum birde ikinci sezeryanim olacağı için 38 de doktorum doğuma alacak
Drnzgn gokcetugumm inşallah bekler bebiş biraz daha size kavuşmak için sabirsizlaniyor demekki bende 34+2 deyim 38 de alacak inşallah doktor sezeryana
mho0910 Drnzgn yok bende merak ediyorum bu çarşamba 34+3 olucam ilk defa nst ye bağlanacağım sezaryen tarihini de soracağım ne zaman karar verilir diye devlet takipliyim büyük ihtimalle 38 lerde alır bi sorun olmazsa
himne_ Drnzgn 35 hafta bitti 36’ya girdik 🥹 aşırı aşırı heyecanlıyım hiç zaman geçmiyo bugün öğleden sonra doktor kontrolümüz var bakalım en son pozisyonu falan normal doğuma uygundu bakalım bugün neler diyecek doktor🥲🥲
Drnzgn himne_ inşallah dilediğin gibi olur canım doğum pozisyonuna geldikten sonra çok ta dönmez diye biliyorum
aminehumamoms Drnzgn hiç güvenim yok kendime en ufak şeyden korkan biriyim bende sezeryana karar vericem galiba en sonunda 🥹
Drnzgn mho0910 bende 38 de alsın istiyorum çok zorlanmaya başladım zaten yalancı sancılarım da başladı artik
Asenova- Drnzgn 37+1 bizde olduk 23 Kasim tarih verdi doktor bakalim Gunler gectikçe heycan da artiyor 🌸🥲
Elfve 34+3 Aralık 5 gösteriyor sanırım ama bence gelmesi yakın. Yada gelsin istiyorum doğsun da o ilk günler biran önce geçsin istiyorum