Esrass21 Kizlar nasil yapiyorsunuz benim bebe 9 aylik yeniden hamileyim 1 yasina gelince kesmeyi planliyorum kesmelimiyim sizce kesmemelimiyim yoksa drum ikisinide emzirebilcegimi soyledi fakat ben zyif bir insanim
_cannil Esrass21 bende emzirirken hamile kaldım canım ama 4 aylık olana kadar emzirebilirsin dedi doktor
Merve1414 Esrass21 2. Çocuğumu hamile olduğumda oğlum 24 aylıktı aşırı meme bagimlisiydi kesmeye çalıştıkça daha vok bağlandı 6.5 aylık olasiya kadsr emzirdim sonradan kendisi bıraktı önce güzellikle denedim sonra sabır taşı sirke falan sürdüm inalra rağmen bırakmamıştı ama çok şükür bebektede bişi olmamıştı 2. Çocuğum tek göğüs emdi besin alerjisi ve beslenme bozukluğu vardı ek gıda yemezdi tek göğüs iyi yetti 3. Ye hamile olduğumu öğrenince yine sabır taşı kullanarak emzirmeyi bıraktım zaten 2 yaşına da gitmişti
Busy Esrass21 ben de emzirirken hamile kaldım ama benim kızım 21 aylıktı. Emerken içim çekiliyordu resmen bayılacak gibi oluyordum o yüzden bıraktım . Emzirirken ek takviyeler alıp yemenize daha dikkat ederseniz emzirebilirsiniz. İki bebeğinizi ve kendinizi de düşünerek en doğru kararı vereceksinizdir ☺️
Bebegimsu350 Esrass21 kızım iki bucuk yasinda emziriyodum 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim çevrem ve doktor kesmem gerektiğini söyledi çok zorlandım özellikle duygusal açıdan biberon ile meyvesuyu koydum su koydum uf oldu annem dedim öpmeye çalıştı cokcagladi çok üzüldü ama mecburuz malesef
Esrass21 51 kiloyum ve sutum ikinci bebegime yeter mi yetmezmi bilemiyorum ayriyettende egerki 1 yasinda kesersem 4 aylik hamile olucam sutum kesilirmi kesilmezmi kesilirse ne olur kesilmezse ne olur kafamda deli sorular lutfen bana da yardim edermisiniz
Seymoshh Esrass21 bende aynı durumu yaşadım bırak bebeğin emebildiği kadar emsin benim karnımdaki bebeğimin 5 ayı bitmiştiki sütüm kesildi artık yetmedi mecbur mamaya döndük belirli bir süre sonra zaten yetmiyor içerideki geliştiği için bir yandan süt çok ileriye gitmiyor zaten bir noktadan sonra rengi dokusu da değişir sütün malum doğuma hazırlık bdnim kesilmişti 1-2 hafta sonra damla damla kolostrum oluşmuş elhamdülillah gelecek bebeğimin rızkıda hazır🤲🏻
Esrass21 _cannil benim drumda hic bisey olmuyor ikisinide emzirebilirsin dedi allahallh baska dr daha gorunucem ins peki siz nasil yaptiniz 4. Ayinida kestinizmi
Esrass21 Seymoshh ay bilemiyorum yaa daha cok bagimli olup birakmazsa birde geceleei cok kalkiyor emmeden uyumuyor asla ve aairi yoruluyorum hem gebelik uykusuzluk vs birazda bunun onune gecmek amaclida dusunmustum ama sizde ogle diyorsaniz emebildigi kadar emsin bencede saglifi acisinsan