ayyucekose 17 haftalık hamileyim karnımda sıfır şişlik ve göğüslerim aşırı şiş ve süt geliyor normal mi benim gibi olan var mııı???
ilkimn-k ayyucekose şişlik olmaması normal ama süt gelmesi için biraz erken gibi doktorunuzla bi görüşün isterseniz
mommys1 ayyucekose süt gelmesi normal ama sen yine de doktoruna sor bi muayne etsin ya da genel cerrahiye görün bana doktorum gelmesi iyi bişey bebeğin aç kalmayacak dedi 13. haftada falan başladı şuan 30 olduk hala geliyor
bdenerigokce mommys1 sıktığında mı geliyor yoksa öyle durup dururken de akıyor mu? Benim sıkınca geliyor ama öyle sıkmadan gelmiyor gibi
Neyazsam @ayyucekose çok normal canim 37.haftamdayim benim de 17.haftadan beri geliyor 3 farklı doktora sordum normal hormonlardan kaynaklı demişlerdi. Ve sıkmaman uyarmaman lazım.
bdenerigokce mommys1 aaa maşallah 🌺 ebede öyle dedi ama ben devam ediyor mu diye korkuma sıkıp duruyorum 🫣😂
ayyucekose Sıkmadan duramıyorum hoşuma gidiyor😅 bir de süt sağma makinesi boluna giyen arkadaşım çok oldu sizce gereklimi ya
mommys1 bdenerigokce ayy elleme Allah korusun doğumu tetikliyormuş bırak aksın bende kafaya cok takıyordum ama doğumdan sonra süt gelmesi için uğraşan çok var o yüzden şanslıyız 😂