Esrass21 Benimde hafif kanamalarim vardi icerden demosti dr progetan kullandim ben ilkinde o sekilde atlatmistim xok sukur
Esrass21 Cankuss35 imsallah gecer ilk uc ay uyku hali cok oluyor insanda birde mide bulantiisi varsa feci benim bulantilarim fexiydi en son hastanelik olmustum kusmaktan o oadar kendimde degildim 4 ayda yavas yavas kesilmisti sonra sonra kilo alip oendime gelemye baslamistim
Cankuss35 Esrass21 bende suanda kusma yok ama doktorum olmıycak anlamına gelmez dedi bu ara çok bulantı oluyor içim kalkıyor ama kusmuyorum vücudum çok yorgun hissediyorum neyse o sağlıklı olsun ❤️☺️
sevalciftci Esrass21 bende boş vs olmasından korkuyorum 😥gecrn hadta cumartesi öğrendim 116 ile pazar ,218 salı 437 cuma 1365 dün verdim birde 6386 çıktı 7 Kasım’da ilk kontrolüm olucak lütfen bakarmsiin ilk gebeliğim korku var herkes gibi 😥🥺
Cankuss35 sevalciftci bence o kadar bekleme bu kadar korkuyorsan git kesen gözükür çünkü 5+5 te gittim bebekte kesede gözüktü
Esrass21 sevalciftci lutfen caninizi hic sikmayin korkmayin rabbim ne derse o oluyor kam degerlerinizde iyi cikmis vence
Esrass21 Bsrfth06 mlsf benimde ilkinde ogle olmustu ins ikincide o ladar olmaz cunku gozum karariyor nefes alip vermekte zorlaniyordum ben
sevalciftci Cankuss35 nolur dua edin bebeğim sağlıklı olsun Şevval adım bir yildaj sonra sürpriz şekilde geldi 🥺🥺
Esrass21 Cankuss35 suan ⁵+5 gozukuyor ama gec dollenme oldugunu dusunuyorum cunku reglm 3. Gunu testim negatif cikmisti refl olmayi beklerken olmadim 5. Gun tekrarladim testi ve silik cikti inanmadim ertesi gun bir daha yaptim yine ayni cikti sonra kan verdim oyle ogrendim
Cankuss35 sevalciftci Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şöyle düşün eğer sağlıklıysa alacak nefesi varsa zaten dünyaya gelecek ☺️ ama sağlıksızsa vücut onu atıcak ben hep öyle dua ettim alanda verende rabbim o yüzden bol bol Meryem suresi dinle çok rahatlatır
Esrass21 Cankuss35 evet gittim 5+3 de kesem 6mm dedi haftaya gel bebekle kalp atisina bakalim bebek gorunmuyor dedi
Ezgi2301 Esrass21 halsiz yorgun sabahları aç karnına bi bulantı sonrası bel ağrılı kramplı 😂😂mide bulantılarınız sizin ne durumda acaba ben mi değişiğim 😂 sadece sabah bu gidişle erkeği doğurcam galiba kız hamileliği çok bulantılı geçiyor çevredekilerde