Ayazfatos kizlar 12 kasim adet gunumde gecmis cuma adet olmam gerkiyordu ama olmadim pazr gunu kan verdim 3 gun gecikmisti degrrim 65.32 cikti yani 1.5 hafatlik hamile gorunuyorum kan degere gore degerimin dusuk oldgunu soyluyorlar yarin sabah tekrar kan vericem ama endiselendim adeti 2.3 gecmis degeri boyle az olan varmi acaba etrfata 1000lerde 100lerde degrler var anlamdim ki
Busrabekar55 Ayazfatos canım benimde Reglim 5 gün geçikti kan değerim 165 miş ultrasonda görünmedi doktor normal dedi yarın tekrar kan testi yaptırcam 2 katı olması lazım içini ferah tut artar inşallah hayırlı olsun 🙏😊
Mayasey Ayazfatos biraz geç döllenme olmuş demek ki.. Hiç sorun yok kafanıza takmayın yeter ki değer 2 günde yaklaşık 2 katına artmış olsun
Hatice19 Benim yedi gün geçmişti 40 çıktı kuzum hiç dert etme önemli olan iki gün sonra iki katı olmasi
sudamlasi Ayazfatos evet düşmesi problem.Boş gebelikte değer hemen düşmüyor benim 9.haftaya kadar yükseldi daha sonra düştü
Ayazfatos Mayasey ovulasyon testleriyle denedim bu ay tutu ama emin degilim tabiki ondan snraki birliktelikded eolmus olabilir 😊