Samiree Kizlar agrim vardi birazda pembe akintim geldi acilden geliyorum. Su an 32 hafta 3 gundeyiz ama ultrasonda 35 hafta 1 gun gosteriyor. Doktorum dinlenmem gerektigini soyledi simdi ben neye gore sezeryan olucam? Sat’a goremi bebegin gelisimine goremi?
Betuss7 Samiree `` Benim de 3 buçuk hafta öndeydi devlet hastanesine gittim 1 ay boyunca 3 farklı doktora 3 ü de 3 buçuk hafta önde gidiyor şekeriniz de yok bebek iri gelişimi iyi dediler. Bende oradan çıkıp özel hastaneye gittim bebeğim bir gün farkla haftasıyla aynı çıktı doktorum milimetrik bir hata yapmışlar devletteki ultrasonlar iyi değil dedi . Ve gerçekten yanılmışlar . Birde eğer sizde yanılmadılarsa bile çocuğun gelişimine göre değil gerçek haftasına uyumlu alıyorlar 🤍
zehruss Samiree şimdi ilk bebekse iri olduğu zaman sezeryan zaten sat bakarlar ama sezeryan olacaksa 38 de alıyorlar geçen akrabam doğum yaptı onada çıkmaz bebek demiş ilk bebegiydi planlı sezaryanla aldilar
Samiree Betuss7 yok canim ben ozele gitdimm kendi gitdigim hastanenin ozeline. Onceden 10 gun irelideydi simdi 3 hafta filan nerdeyse korktum birazcik. Icime su serptin tesekkur ederim😘
Samiree zehruss yok bende zaten sezeryan olucakti ama boyle olunca kafam karisti panikledim birazcik😄 ha sata goreyse iyiymis daha varmis😬
Nili4321 Benimde her geçen gün bebeğim daha ileride oluyor en son 13 gün önceydi geçirdiğim beyin ameliyatı sebebiyle zaten sezeryan olacağım ama sata göre mi yoksa ultrasona göre mi olacak 🤦🏻♀️
Samiree Nili4321 sata goreymis canim. Gecmis olsun. Bende trafik kazasi gecirdim kafamda travma ve dikislerden dolayi sezeryan olucam