Bugün doktora gittim ilaçlarımı yazmak için doktorum gelmişken bi kontrolünü yapalım dedi yaptı her şey iyi nstye gönderdi polikliniğin nstsi kapanmıştı saat 4 buçuk doktorlar filan hep çıkış yaptı hastaneden beni kadın doğum aciline gönderdi oraya gittim bağladılar nstyi her neyse bir Suriyeli hanımefendi geldi bebeğin hareketlerini hissetmediğini ve sancısı olduğunu söyledi yani Türkçesi yoktu ben be doktorların anladığı buydu onu da yatırdılar nst bağladı hemşire ama bebeğin kalp seslerini yakalayamadı baya uğraştı sonra nöbetçi doktor geldi ultrasondan bakalım bebeğe dedi bunlar hepsi yanımda yaşandı bizzat şahit oldum bebek ex olmuş dedi doktor ve baya bir zaman önce 1 haftayı geçmiş dedi kadına zar zor anlattılar bebeğin vefat ettiğini kadın ağlamaya başladı ve bu 6. Bebeğiymiş ay çok üzüldüm ya hastaneden geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor rabbim kimseye yaşatmasın ve kadını. Haftasıda vardı baya 7-8 aylık vardı gebeliği hiç mi şüphelenmemiş bunca zaman anlamadım ya rabbim bebeklerimizi evlatlarımızı bize bağışlasın