Efiloskii Sevgili ve tecrübeli güzel analar 🌸 doğumuma az kaldı hala bir korse tercihi yapmadım önerileriniz nelerdir? Bir de ben devlet hastanesine gidiyorum çok yardımcı olmuyorlar normal ve sezeryanda ne kadar zaman sonra başladınız korse kullanmaya 🤰🏼
Gozdecaner Efiloskii ben sezeryan sonrası dikişlerimi kontrole gittiğimde doktorum kullanmaya başlayabilirsin demişti yani 1.5 hafta sonra kullanmaya başlamıştım düzenli olarak göbeğimi baya toparlayıp ağrımı azaltıyordu çok şey denedim ama en rahatı medikalden aldığım korseydı alırken sezeryan doğum yaptığımı korse ıstedıgımı soyledıgımde benı yönlendirmişlerdi zaten
minimix Efiloskii arkadaşım özel bi hastanede doğum yapmıştı doktoru direk dekatlona kocasını gönderip aldırmış ben de gidip baktım incecik termal fiyatı da baya iyiydi baktığımda 150tl civarı onu almayı planlıyorum İnternettekiler en az 350den başlıyor
Efiloskii Gozdecaner o kadar çok üründen bahsediliyor ki youtubede. Tüm fenomenler farklı bişey söylüyor ve açıkçası ben pek güvenmiyorum onlara
Siyah-Nur Gozdecaner taktığınızda acımıyormuydu bende sezeryan oldum pazartesi dikişlerin alınacak o zaman kullansam diyorum ama karnıma dokununca hala ağrıyor
Gozdecaner Siyah-Nur yatarken çıkarıyordum sadece yataktan kalkarken direk takıyordum karnınızı destekleyen yastık var gibi hissediyorsunuz o yoğun ağrıyı oturup kalkarkende azaltıyor
seymasbal Siyah-Nur nasıl dikişleriniz alınıyor estetik dikiş değilmi şimdi hep öyle değil mi ya bende sezeryan oldumda dikiş alma filan yok 🤔 bende e bebekten aldığım korseyi kullanıyorum arada takıyorum her zaman değil kullanışlı değil ama sevmedim sadece evde takıyorum o yüzden
Siyah-Nur seymasbal benim ikinci sezeryanım ilkte benimde estetikdi bunda ipli hastaneye göre değişiyor galiba