guneyff Kızlar bu yazdıklarımı alıp memnun kaldığınız siteler varsa bana söyler misiniz bir de kişisel eşya olarak almam gereken daha neler var onları da söylerseniz çok sevinirim😍
KuzeyinAnnesi10 guneyff e bebek tavsiye ederim iç çamaşırı olarak pijama takımı da dagi ve lc den aldım
PervinY guneyff Ben ebebekten kaplı emzirme sütyeni ve atletini aldım ikiside çok güzel çok rahat ettim bunlarla.
Bimiyendis guneyff malabadi diye bir markanın emzirme atletini aldım. E bebekten de hamile çamaşırları alfım çok memnun kaldım. Ama e bebekteki kalıplı emzirme atletlerini hiç beğenmedim tavsiye etmem. Kapsız emzirme sütyenleri eh idare eder.
Gunes_mom Emzirme sütyeni ve emzirme atleti gercekden bukadar gereklimi tecrübeli annelerimiz varsa bu konuda hakkındada fikir verirse sevinirim alıp almamak da kararsızım 😂😂
Esrass21 Gunes_mom ilk baslarda evet ihtiyac ama sonrasinda giyesi gelmiyor insanin yada bana oyleydi telli takmaya alisinca takmak istememistim
ElifKarata Gunes_mom normalde evde de takmayı sevmem salkım saçak rahat olmayı seviyorum evde 🤣🤣🤣 oyuzden emzirme.sutyeni rahat olmuştu benm için diğerlerinden.aklet giyme huyum da yok yaz kış 🤣🤣 oyuzden atlet gereksiz sutyen gerekli bence
blueberyy00 Gunes_mom ikinci doğumumu yaptım ilk doğumda almıştım ikisinide hiç rahat edemedim yani belki tercih meselesi ama sütyen olarak rahat dolgusuz desteksiz bir sütyen ve rahat esnek bir atlet gayet iş görüyor emzirdiğini süre boyunca bu iki yılda süre biliyor sürekli onları zaten insan kullanamaz bence yani o yüzden normalinede alışmak gerekiyor bir yerde
guneyff Kızlar bende normalde telli olanları hiç takamam bir de göğüslerim küçük olduğu için ya yarım atlet giyiyordum ya da bez olan südyenlerden takıyordum şimdi gün geçtikçe göğüslerim büyüyor kolaylık olur mu acaba emzirme südyeni atleti merak ettim
hms guneyff atlet güzel oluyor ben şimdiden atleti kullanıyorum toparlıyor rahat. Sadece atlet kullanıyorum evin içinde. Sütyen de bence rahat bişey olduktan sonr önemli değil rahat olsun yeter dışarda sütyen kullanıyoruz sonuçta evde atlet cok iyi sütyene gerek yok evde
Gunes_mom PervinY şey mesela ben kilolu biriyim genel olarak öyle büyük göğüslü değilim ama beden olarak ne tercih etmeliyim neye göre seçiyoruz bedeni dogurcam ama asla bilgim yok bununla ilgili 😂
Nursena2023 ElifKarata Bende tam tersi sadece atleti kullandım. Sütyen takmayı sevmiyorum ama atletsiz duramıyorumm 😅
Gunes_mom ElifKarata valla bende tam olarak böyleyim yani sütyen sevmem ama atletsiz duramam bende sadece emzirme atleti alsam yetecek gibi ozaman 😂
ElifKarata guneyff tercih meselesi emzirme sutyeni olduktan sonra atletin de öyle olması çok da gerekli değil normal atletle giyilebilir 🥰😇😇🥰
ElifKarata Nursena2023 sende emzirme atleti kullancaksn ozaman işte tercih meselesi nasıl rahat ediyorsak o daha guzel
Bimiyendis ElifKarata şöyle ki eğer sürekli evde olacaksan kıl ayında belini de sarıp sıcak tutması için sadece emzirme atleti yeterli oluyor. Sütyen giymene gerek kalmıyor çünkü iyi bir marka alırsan zaten göğsünü toparlıyor sıcak tutuyor. Sütyen üstüne normal atlet giyersen emzirirken o ipler omzu kesiyor. Alttan açsan üşüyorsun. Ben o yüzden atlet tercih ettim daha çok
Bimiyendis Gunes_mom mutlaka kendi normalde kullandığınızdan 1 2 beden fazla alın çünkü şişiyor göğüsler