Hulya00 sedagokcen inanın bilmiyorum hap olarak kullanmadım kullanan arkadaşlarım ise 1 gün sonea etkisinden dolayı fitil olarak kullandılar ama nasıl içtiler hatırlamıyorum yanlış yönlendirmeyim uyku yaptığı için gece yatmadan önce yapıyordum ben
Hulya00 sedagokcen doktora danışın yine baktınız etkisini yaşıyosunuz kötü oldunuz direk doktora söleyin ama bi zararı yok düşük tehlikesi veya içerde kanama tespit edildigi zaman veriliyor
ant2602 sedagokcen ben fitil olarak kullanıyorum. Doktor fitil olarak kullanacaksın dedi artık neden bilmiyorum muayene ederken akıntımın çok olduğunu söyledi herhalde ondandır.
Damlalokum sedagokcen iki kutu kullandım mide bulantısı iştahsızlık yaptı dr fitil olarak kullan dedi bir hafta kullandıktan sonra fitil yan etki yapmıyor
Edaaaaaaaa Ya ben söulenesi ayıp vajınal yolla atıyorum ama geri geliyor gece yatarken bile atsam sabaha iç çamasırımda bembeyaz kalıyor aslında bence itiyorum da ama bir türlü beceremedim 🙈🙈
songul123 sedagokcen hamileliligimin başından beri kullanıyorum ilk başlarda uyku yapıyordu şimdi günde 3 kere içiyorum ama bünyen bi kaç güne alışıyor merak etme
Birmelekbirbebekannesi sedagokcen ağızdan alıyorum başdönmesi ve uyku yapıyor canım başka bi etki görmedim 6.haftadan beri alıyorum 14den beri de günde 3kere hemde