Sevinc-Berna87 Kizlar sabah test yaptim ciktim evden basda bisey yokdu 10 dk falan bekledim gittim sonra feldim eve aksam testi boyle gördum okadar hafifki anlatamam size silik cizgi daha adetime 12 gün var
Meryeminannesi20 Sevinc-Berna87 adetinize 12 gün varken testte çıkması imkansız 40-50 günde bir oluyorsanız doğruluk payı olabilir
Elifkr85 Sevinc-Berna87 Bana da daha önce olmuştu. O an baktığında kırmızılık yoksa sonrakilere dikkate alma. Adetine daha 12 gün varmış idrarda çıkması mümkün değil
Fatimanur Sevinc-Berna87 bende bu testle çok silik öğrenmiştim canım ama adetime o zmn 4 gün vardı benim teste göre var gibi bence kan verin inşallah vardır hakkınızda hayırlısı 🌺
Yarennasal Sevinc-Berna87 ben gördüm 2. Cizgiyi bence cok yeni bir gebelik hayırlı olsun darisi basıma 🙏🏻❤️
Sevinc-Berna87 Bu arada kasik agrim var ara ara ve birazcik bel agrisi ve beyaş şeffaf akinti var okadar 23 de ve 27 de pik gördüm
Tklc Sevinc-Berna87 canım senle aynıydı herhalde bizim yumurtlamalar bende yapıyorum çok çok silik çıkıyor ama emin olamıyorum
Sevinc-Berna87 Meryeminannesi20 ben 23 de pik gördum hemen adetten sonra ve 27 de iki yumurtlama gördÿm
Meryeminannesi20 Sevinc-Berna87 En güzeli hayal kırıklığına uğramamak için sabırla beklemek çünkü adet gününüz geldiğinde test yapsanız bi ön gün daha bekliceksiniz keseyim görmek için ve uzun zamandır bekliyor olmanız insana kaygı ve stresten başka bişey değildir.
Sevinc-Berna87 Tklc yükle.bi bakiyim canim bilmiyorum valla beklemekten baska care yok :) dayanamiyor insan dimi