Kubraaa65 Kızlar ben folik asit kullanımı hakkında etrafımdan bir çok şey duydum kullanmayın vs diyorlar ama doktorlar öneriyor kararsızım kullanıp kullanmamak arasında sizce?
annelik_4 Kubraaa65 valla ben gebelikten öncede kullanıyordum şimdide kullanıyorum 3.aya gircm,etrafımda kullanmayin diyorlar ama çoğu kişiye sordum kullandik şükür çocuklarımızda da sorun olmadı dediler bende kullanmaya devam ediyorum iyi değilse doktor niye versin ki🙄
LavinsMom Kubraaa65 gebelikten once de kullaniyordum hamile kaldim doktor yine yazdi 3 aya kadar kullandim. Cok sukur 30+3 haftaligiz ve bi sorunumuz yok. Yani simdi cok sey soyluyorlar ama doktorumuza guveniyorsak zaten bi sorun olmaz. Neden yalan yalnis yonlendirsinler ki bizi
Aybarssmom_ Tabikide kullanın çocuk planlamasından 3 ay öncesinde tavsiye ediliyor hatta, günümüz şartlarında yediklerimiz doğal değil eskisi kadar sağlıklı, bol vitamin içerikli değil
likesah Ben de gebelik oncesi ve ilk 3 ay kullandim. Kan degerlerime de baktiriyordum olmasi gereken seviyedeydi hep ne dusuk ne yuksek.Folik asitin tehlike yarattigi durumlar cok yuksek doz aliminda ortaya cikiyor. Doktorlarin verdigi takviyeler gunluk alinmasi gereken dozlari iceriyor bir tehlike yaratmiyor bebegin beyin ve omurilik gelisimi icin ilk 3 ay kullanmak onemli folik asiti.