Bbbsr Merhaba 10 kasım doğum tarihi olarak nasıl sizce planlı sezeryan olcak 10 kasımda alalaım diyor doktor. Ama o gün atatürkün ölüm yıldönümü oldugu için sıkıntı olurmu ilerde cocuğum için bilemiyorum
Vandb Bbbsr kardeşim 10 Kasım doğumlu 28 yaşında şuan hiç bir sorun olmadı anma törenleri zaten sabahtan oluyor kendi kutlamasını akşam yapıyor ikisinin yeride ayrı çok takılmayın bence küçükken zaten farkında değiller büyüdükçe de aradaki ayrım yapılabiliyor
Yaprakdokumuseverr Bbbsr Ben 10 kasımlıyım ne gibi sorun olabilir anlayamadım yaşamadım da. Küçükken kendimi çok özel sanardım o gün doğduğum için. Oğlumu da bilseydim sezaryen olacağını 19 mayısta isterdim.
Zehraargan Bbbsr Ayni şekilde benim de doktorum 10 Kasım dedi ilk sonra benim içime sinmedi 9 Kasım olacak o yüzden
Merve171214 Bbbsr Oğlum 10 kasım doğumlu 2 yaş olacak o gün değilde bir gün önce veya sonra kutlama yapılabilir geçen sene bir gün önce yaptık biz normal doğum yapsaydınız da bu güne denk gelebilirdi
Bbbsr elifsen evet normal olsa o gğn olabşlirdi ama böyle o gğn kutlama yapabilirmi mesela falan diye düşüniyor insan
meltemdrn Banada doktr 10 kasım dedı ama ben ıstemedım 9 veya 11 rınde olucak uzgun oldugum bigünde cocugumun dogum gununu kutlamak ıcıme sinmez
Bbbsr meltemdrn bende 11 kasım olsun ozaman diyorum ama cumartesiye denk geldiği için o günü doktor cok istemiyor
meltemdrn ozele mı gıdıyorsun canım ozel 12 ye kadar acık oluyor sabah 9 da alırız dedı bana sezeryan olucak benımkı
Bbbsr meltemdrn evet özel 9 unu ben istemiyorum 11i olsun diyorum hem okul kapanmış olur oğlumun okulu
BirVeraAnnesi35 Bbbsr şuan en istemediğim tarih bu inşallah 10 unda falan zorunlu doğmaz diye dua ediyorum
EbruBoluKaya 10 Kasım doğumluyum 34 e giricem bebeğimizde o gün doğurmak istiyorum 37+3 oluyor o gün ama doktorum ilk gebelik 38 olmadan almam dedi