Songulum Belirtiler kasıkta batma hissi çok sık tuvalete gitme bel ağrısı baş dönemsi (3 gün kaldı ) kaset test yaptım negatif çıktı
bsra4213 Songulum benimde 8 Kasım canım hiç bir şey yok şuanlık ama yumurtlamam olduğundan beri göğüs hassasiyetim hiç azalmadı daha da arttı dokunamıyorum
Adensu_ Songulum canim bende ayniyim, belim kopuyor resmen aglicam bel agrisindan kasik agrisindan. Regl oncesi hic belirti yasamiyordum ilk defa boyle oldi Ovulasyon test yaptim cok koyu cikti.. acaba mi diyom🥹 Hamilelik testide yaptim ama negatif gibi
Nazlican1994 Songulum benim de 5 Kasım bat. Salı günü kahverengi koyu bi akıntı geldi o kadar. Aşırı sancım ve çok şiddetli bel ağrım var uzun zamandır bu kadar acı çekmiyordum 3 tane erken gebelik testi yaptım aşırı silik çizgiler çıktı ama ümitlenmek istemiyorum artık 😭
Sennnnnnn Adensu_ ovulasyon testi ile hamilelik olmaz ve adet dönemine yakın koyu çıkıyor kan tahlili verin bir isterseniz
Ceku00 Songulum benim de 5 Kasım bugün yerleşme kanaması yaşadığımı düşünmüştüm ama sanırım adet oldum🥲
777_elf Songulum ben🙋 hiç bir belirim yok adet belirtisi bile yok 😅 bakalım nolacak ben bu ay inat etim test yapmayacağım gecikme olursa yapacağın hakimizda hayirlisi