İlk önce benim gibi ikinci acaba zor olurmu diye korkanlar korkmayın siz pozitif düşünün herşey çok güzel oluyor. Benim iki doğum arasında tam 19 ay var isteyerek hamile kaldım çok şükür sağlıkla geldi dünyaya miniğim. Pazartesi günü 38+4 günlükken sabah 7. Buçukta yatışımızı yaptık işlemler kanlar felan beklemeye başladık sonra alındım doğuma birazda orda bekledim ama ameliyat ekibi o kadar pozitifti ki çok güzel stresimi dağıttılar beni hazırladılar pskolojik olarak anestezi doktoru geldi iğneyi yaptı acımadı ilk doğumda da acımamıştı kendinizi kasmazssnız sıkıntı olmuyor bence. Sonra doktor geldi ve baslamışlar ben anlamadım bile başladiklarını çekiştirdiler bebeği çıkarırken orda anladım başlamış olduklarını 😅😅 sonra bebeğim doğdu sesini duydum ordan sonrası huzur zaten hemen aldılar bi kontrol ettiler sonra yanıma getirip resimlerimizi çektiler sonrası bende silik sakinleştirici yaptı anestezi uzmanı odaya geldim keyifler yerindeydi biraz sonra ilk emzirme oldu
Hemen süt gelmedi damla damla ama bebeğim emdi tutma sıkıntısı yaşamadı şükür emdikce de geldi sütüm çok şükür. Kan kontrol yaptılar göbegime bastırdılar ama çok normal bir bastırmaydı aşırı aşırı bir şey değildi Kum torbası vardı 3 saat durcak dediler önce sonra agrılarım başlayınca agırlık yapıyor diyince aldılar 1 saat kadar durdu ilk yürüyüş gözümü korkutuyordu asla korktuğum gibi olmadı ilk yürüyüşten sonra kendi kendime yattım kalktım doktorum desteksiz yaptıgın zaman daha çabuk iyileşirsin diye uyardı hep desteksiz yaptım çok şükür gerçekten hep kendim yatıp kalktım o gece boyu ara ara yürüyüş yaptım sabahda doktor geldi taburcu olduk bugün 4. Günümüz kendim Dolaşabiliyor kendi ihtiyaçlarımı yapabiliyorum gayet rahat Sezeryan içinde doktorum hiç sorun olmaz dedi çok şükür dediği gibi de sorunsuz geçti inşallah devamı da kolay gider. Sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım